středa 9. srpna 2017

Multifunkcni hrnec

Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den.


Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost.

Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Hrnec má menší příkon 6W, díky kterému některé přípravy mohou trvat o pár minut déle – za to však má menší spotřebu elektrické energie. Objemný hrnec s kapacitou pěti litrů zvládne připravit velké množství jídla najednou.


Hrnec je navíc vybaven keramickým povrchem pro minimální přilnavost a jeho tloušťka. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů.


Kromě standardního vaření lze hrnec využít pro vaření v páře, fritování, smažení, pečení chleba, výrobu jogurtu, výrobu marmelá aspiku, fondue atd. Hrnec je rovněž vybaven funkcí „pomalého vaření“, která je v.

Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. S tímto hrncem připravíte fondue stejně snadno, jako si ugrilujete skvělý kus masa.


Je tedy zřejmé, že tento hrnec má co nabídnout – a začneme například právě programovou a funkční výbavou. Hrnec nabízí speciální režimy pro přípravu rizot nebo rýže, cereálií, polévek, omáček, jogurtů, koláčů a dalších pokrmů. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. Vnitřní nádobu, ve které se vše po přikrytí pokličkou připravuje, lze snadno vyjmout a klidně dát i do myčky.


V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Multifunční hrnec - MH1ECG - E. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec. Jejich svět není ničím složitým.


Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát.

Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně. Podobné fráze na Sleviste. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, čímž šetří váš čas.


Tento víceúčelový hrnec nabízí čtyři režimy vaření v jednom hrnci: tlakové vaření, vaření v páře, pomalé vaření a opékání. Díky automatickým programům - masové pokrmy, dušená masa, drůbež, polévky, rýže, rizota, fazole, dezerty a jogurty - se jídlo snadno připraví pouhým stisknutím tlačítka. Hrnec má funkcí - vaření, vaření v páře, smažení, fritování, grilování, dušení i ohřívání a také jej lze využít na přípravu fondue. Aby mohla být všestrannost hrnce splněna, součástí balení je i nezbytné příslušenství: mřížka na vaření v páře, fondue set vidliček a fritovací koš. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Umožňuji zdravou a nenáročnou přípravu pokrmů bez Vaší asistence a ušetřím hromadu času. Tlakový hrnec má snadné ovládání - tlačítka v českém jazyce. Umožňuje vám rychle smažit čerstvé brambory, a to zdravěji s minimem oleje, a také. Hrnec s vlastním ohřevem, který připravuje jídla za vás.


Pokud hledáte jednoduchý a praktický způsob přípravy všech svých oblíbených jídel, tento hrnec je určený právě pro vás: multifunkční hrnec Delimano 18vudělá všechnu práci za vás – jediné, co musíte udělat, je přidat suroviny, nastavit program a stisknout časovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky