úterý 29. srpna 2017

Děrovaný l profil

Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, na výrobu poklopů, regálů apod. Díky žárovému pozinkovaní mají vyšší odolnost vůči korozi. Tyty profily se používají hlavně na výrobu regálů.


Profi ly se používají na lemování děrovaných plechů a tahokovu. Běžně jsou dodávány v délce m. Vhodný pro montáž garážových vrat.

V nabídce jsou profily děrované, jeklové nebo válcované. L profily mají vyšší odolnost proti korozi. Kromě stavebnictví jsou pozinkované profily využívány také v různých zámečnických projektech. Výroba perforovaných profilů.


Nesymetrický U profil s lemem. Velikost kusů ve výrobních rozměrech může být o m větší či menší, než je základní udaná hodnota. Tento profil se používá při výrobě regálů.


K přišroubování nebo přinýtování na kovové stojiny suchých příček. Mnohostranně využitelný při sanacích ne.

V moderní architektuře nacházejí děrované plechy uplatnění pro jedinečný vzhled v interiérech a exteriérech, ať už jako podhledy, arkády, balkony v kombinaci s lemovací profily, zástěny, městský mobiliář apod. Více informací a kontakt. Kde: Rychnov nad Kněžnou. Děrovaný zinkovaný L profil. Materiál vhodný především pro konstrukci regálů s vyšší nosností.


Všeobecné obchodní podmínky. Naše nabídka směřuje do oblasti průmyslu, obchodu, řemesel a podnikání v České republice. Všechny uvedené ceny jsou ceny netto, plus zákonem stanovená. Nenašli jste zboží, které potřebujete?


Sdělte nám prostřednictvím tohoto formuláře, co sháníte a budeme Vás co nejdříve kontaktovat. Otevřený profil L děrovaný 35x35xS235JR. Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.


Zinek je kov využívaný již několik tisíciletí - je měkký, lehce tavitelný a jeho barva je modro-bílá. Pozinkováním se rozumí povrchová úprava železných či ocelových materiálů, a to nanesením vrstvy zinku, který chrání tento materiál proti korozi (pouze však do rozpuštění této vrstvy). L = průměr, šířka či délka otvoru. Pro svůj atraktivní vzhled si děrovaný plech našel cestu i do moderní.


Zesílený profil podélné děrovaný určený k montáži zárubní či dalších. Destička perforovaná 40x200x0mm - Standardní ploché profily s.

Kruhový lemovací profil - A - Perfora. SEVROLL tolóajtó szerelvények. Prodám L děrovaný profil na. Minőségi vasalatok forgalmazása az asztalos iparnak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky