čtvrtek 10. srpna 2017

Pračka goddess wfe1015m8

U pračky můžete zvolit jeden z přednastavených programů, jako je např. Proto je potřebné jeho výběru věnovat velkou pozornost. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na výber budete mať z niekoľkých pracích programov, kedy si okrem klasických programov na 40°C, 60°C alebo. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Naši pracovníci se Vám budou.


Tato pračka se skvěle hodí nejen do malých domácností, ale také jako pomocník na chaty a chalupy, kde není pračka s velkým objemem zapotřebí, protože se tam tak často nepere, nebo na ni prostě nemáte místo. Pračka disponuje přednastavenými programy. Výbava: přídavná předpírka k vybraným programům, vyřazení odstřeďování, dětský zámek, ochrana proti tvorbě pěny, ochrana proti přetečení, kon. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Vzhledem k velmi se měnící situaci u přepravních společností prosíme o platby převodem, abychom měli jistotu , že Vám bude zboží přepravcem předáno. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. O mně Garance spokojenosti Do dnů nám můžete zboží bez udání důvodů vrátit. My vám za zboží vrátíme peníze.


Dokonalý servis V případě poruchy zboží náš servis odstraní závadu co nejrychleji. Je tak ideální volbou především do menších domácností s jedním až dvěma členy, čemuž odpovídá i hloubka jen cm. Na ovládacím panelu s českými popisky můžete zvolit jeden z přednastavených programů, jako je např. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele Goddess a více e-shopů jako je např.


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Nechybí ani ochrana proti přetečení nebo dětská pojistka.


Výrobce: Goddess , Kategorie: Pračky s předním plněním, Pračky s předním plněním Goddess , Kód produ. Hlídat podobné Vyprodáno. Hodnotenie produktu:.


O každé koruně, co proteče, rozhodnete vy! Začněme rovnou tím hlavním, co většinu spotřebitelů zajímá, tedy úsporou energie. Ta je s pračkami Bosch VarioPerfect opravdu veliká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky