pátek 11. srpna 2017

Digestoř do pracovní desky

Jsou schované uvnitř vaší pracovní plochy a vytáhnete je jen v případě potřeby. Jde o velmi praktické a přitom nenápadné pomocníky do kuchyně. Výsuvné digestoře z pracovní desky – co vám mohou nabídnout. Tento typ digestoře je ideální pokud nechcete, aby příliš zasahovala do vzhledu kuchyně.


V klidovém režimu je ukryta za varnou deskou, při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat. Digestoř lze vestavět do standardní pracovní desky a díky speciální konstrukci zůstane po instalaci ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou.

Výsuvné odsavače par z pracovní desky , tedy zapuštěné odsavače par disponují jedinečnou technologií, která zajistí dokonalé a téměř neslyšitelné odsávání nežádoucích pachů. Navíc oceníte jednoduché zasunutí do pracovní desky , kdy odsavač nenaruší linii kuchyně. Digestoř Fabula je jedinečným modelem v kategorii výsuvných odsavačů - DownDraft.


Instaluje se do pracovní desky za varnou plochu. Elektrická zásuvka Elevator pro vestavbu do pracovní desky. Zásuvková jednotka ELEVATOR je jako stvořená pro kancelář či kuchyň. Dobré odsávání je podmínkou dobré a funkční kuchyně, vestavné digestoře jsou ideálním řešením.


Tyto digestoře nejsou pouze praktické, ale i velmi elegantní.

Odtahové digestoře odvádí páry do komínu, ventilační šachty nebo skrz speciální vývod rovnou ven. Pokud odtahové potrubí povede rovnou ven, je potřeba, aby digestoř měla zpětnou klapku. Ta zabraňuje vstupu studeného vzduchu z venku dovnitř kuchyně.


Pohyblivé odsávače par Miele. Pracovní desky koupit o objednat u OBI. Máte zvláštní požadavky? Pak vás určitě nadchnou naše pohyblivé odsavače par.


U našich exkluzivních panelových a výsuvných odsavačů se tělo odsavače vysouvá do ideální pracovní polohy a při vypnutí se opět zasune do parkovací pozice. Deska pracovní do digestoře: volba typu povrchu pracovní desky je závislá na potřebách uživatele. Po-kud je digestoř osazena ventilem na vodu či odpadem, je v pravém předním rohu pracovní deska osazena vaničkou napojenou na odpad.


Praktické je mít varnou desku zakomponovanou do pracovní desky : lépe se udržuje v čistotě a také zvětšuje pracovní plochu. Před nákupem tohoto typu je důležité ověřit, zda máte prostor nad pracovní plochou pro jeho připevnění a přístup do komínu. Ostrůvková – skvělá varianta, pokud máte varnou desku a pracovní plochu řešenou tzv. Kuchyňské pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zvolili jsme kuchyňskou sestavu Oresi Lozano, která má vanilková dvířka, korpus v barvě dřeva wenge a postformingovou pracovní desku imitující řeznický špalek. Nejdůležitější je vzdálenost digestoře od pracovní desky.


U modelů se šikmým sklem je možné tuto výšku snížit tak, aby spodní hrana digestoře byla nad elektrickou deskou min. Varná plocha by měla být užší než digestoř. Ventilátor Cata e1GT perfektně zapadne do malých prostor díky kompaktním rozměrům a nápaditému designu skleněné čelní desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky