pondělí 21. srpna 2017

Repasované kávovary brno

Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Pokud nenajdete na našich stránkách to co hledáte, klidně nám napište nebo zavolejte, vždy máme na skladě 1-kusy připravených kávovarů k prodeji. Jedná se o kávovary , které byly používány buďto pro krátkodobé pronájmy nebo pro pronájem kávovaru do kanceláře.


Od počátku uvedení do provozu jsou pod naším technickým dohledem a vedeme jejich servisní historii. Dejte kávovarům druhou šanci!

Známe kompletní servisní historii námi prodaných a servisovaných kávovarů. Na všechny repasované kávovary poskytujeme záruku měsíců. Nové i repasované kávovary se zárukou. Pozáruční servis pro kávovary u nás zakoupené. Opravujeme také vestavěné kávovary Electrolux, AEG, DeDietrich.


Kávovary značek JURA, DeLonghi, Siemens, AEG. Možnost ihned dodat díl k opravě kávovarů považujeme za klíčový při rychlosti opravy Vašeho kávovaru. Více než let se specializujeme na prodej a servis zařízení pro gastronomické provozy – do cukráren dodáváme zmrzlinové stroje, do kaváren profesionální kávovary a pro restaurace a bary výčepní zařízení nebo evidenční systémy.

ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim. Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší. Příprava kávy je s našimi kávovary rychlá, čistá a elegantní.


Titulní stránka Profi kávovary Profi kávovary. JURA espresso kávovary - ESHOP. Profesionální pákové kávovary ;. Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary , kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje.


Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Bazarové kávovary a presovače skladem. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.

Rádi vám poradíme s výběrem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zánovní kávovar z výstavy a showroomu. Ve stavu nového kávovaru.


Po výstavě byl vyčištěn, dekalcifik. Repasované kávovary jsou po kompletní výměně všech těsnění, výměně nebo přetěsnění topného tělesa. Osazeno je nové čerpadlo a mlecí kameny mlýnku.


Na repasované kávovary dáváme záruku rok. Popis: Faema, Gaggia, La San Marco. Je také výhradním distributorem kávy Caffé Trucillo, výběrových německých čajů MIA TEA a majitelem liberecké pražírny Mia Coffee. Chcete ušetřit ale neslevovat z kvality? Vyberte si z široké nabídky výrobků ze vzorkoven a odborně repasovaných výdejníků na vodu, kávovarů, filtračních systémů a dalšího zboží.


To vše za bezkonkurenční ceny a se zárukou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky