středa 16. srpna 2017

Box na nářadí do auta

Plastový box s kolečky a teleskopickou rukojetí pro snadný transport nářadí. Hmotnost boxu je kg. Basy a boxy na nářadí neslouží jen k pohodlné a bezpečné přepravě ručního nářadí z dílny na pracoviště a zpátky. Díky pevným stěnám a vyztužené konstrukci se hodí i na skladování.


Vysoce kvalitní a odolný box na nářadí s nosností kg, rozměry 4x 2x 2mm a hmotností pouhých kg. Detailní popis produktu.

Elektrický ohřívací box do auta na jídlo LunchBox. Představujeme praktickou elektrickou krabičku na jídlo! Skvělá pomůcka pro ty, kteří si nosí domácí obědy do práce a potřebují si ho snadno ohřát. Brašny a organizéry do auta skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. COMPASS, WALSER, Carpoint a dalších. Nářadí do auta na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Měniče napětí a trafa do auta. Odpuzovače a plašiče kun. Box a kufr na nářadí Nejprodávanější. Kovový box na uložení nářadí vyrobený z ocelového plechu.


Sestava se skládá ze čtyř boxů, které lze použít samostatně nebo ve vzájemné kombinaci. Nabízíme chladící boxy do auta v různé cenové relaci a různých možností použití. Box na nářadí z nabídky Patriot poslouží klidně jako přenosná dílna. Můžete ji použít zkompletovanou, ale podle potřeby i rozebranou na jednotlivé boxy.


Klíč k efektivní práci? Nezdržujte se hledáním nářadí po celé dílně a uspořádejte všechny důležité nástroje tak, ať vždy najdete, co hledáte. Boxy na nářadí zajistí, že budete mít vše při ruce.


Tip: Stejně praktickými pomocníky jsou kapsáře na nářadí. Vybrat si můžete z malých organizérů, kam uložíte drobnosti jako jsou šroubky, pojistky nebo jiný drobný materiál. Také si můžete pořídit větší boxy na nářadí do dílny nebo právě garáže. Mnohé z nich jsou opatřeny madlem pro snadné a bezpeční přenášení.


Box má dvě uši pro snadnou manipulaci a tři samostatné kapsy pro přehledně uložené věci. Praktický skládací úložný box do kufru auta. Součástí poslední kapsy je textilní box (uzavíratelný na zip).


V případě, že box nepoužíváte, snadno jej složíte a šetříte tím místo v kufru.

SMART- BOX se zabývá především vývojem a výrobou zákaznického obalu z kartonového plastu na míru. Je to velice sofistikované a individuální řešení nahrazení papírového obalu za pevný plastový, proto nás neváhejte kontaktovat. Box rozměrů 4x 2x 2mm, 5-komorový s váhou kg vyroben z kvalitního ocelového plechu síly mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky