úterý 22. srpna 2017

Konvice philco 2001

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Veškeré informace o produktu. Americká společnost Philco je po několik generací symbolem kvalitních elektrospotřebičů. Každý nápoj vyžaduje jinou teplotu – ani čaj, ani kávu nechcete spařit příliš horkou vodou, studená je zase neúčinná.

Chcete-li dosáhnout té nejvýraznější chuti horkého nápoje, chytrá rychlovarná konvice je tou nejlepší volbou. Hlavní předností je možnost nastavení teploty již od ° C do 1° C. Součástí je i praktická funkce KeepWarm, která vám udrží vodu v požadované teplotě. Pro každý druh čaje i kávy je důležitá zejména správná teplota. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Teplotu lze nastavit od 40°C – 100°C vždy po 5°C. Na kvalitní nerezový podstavec s LED.


Máme radost, že právě na náš trh míří i nová modelová řada špičkových rychlovarných konvic.

Práve vďaka výkonu nebudete musieť na ohriatie vody. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Moderní konvice do moderní domácnosti. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philco PHWK.


Naše zboží je výhradně od distributora pro ČR, u nás máte vždy jistotu záruky a kvality. Chytrá rychlovarná konvice s regulací teploty. Barevně podsvícený vodoznak (barevné spektrum dle aktuální teploty), LED display.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Rychlovarné konvice značky Philco. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou.


Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI. Do konvice nalijeme vodu až po maximální rysku, přisypeme vrchovatou lžíci kyseliny citronové a necháme převařit a odstavíme. Roztok s kyselinou necháme po převaření působit minut. Poté obsah konvice vylijeme, vypláchneme a znovu naplníme tentokrát již čistou vodou a necháme opět převařit a opakovaně vylijeme.


Varná konvice z vysoce kvalitní nerezové oceli s trojnásobnou ochranou je vyrobena pro Váš maximální komfort a bezpečí. Cena produktu bez dopravy. Skladem Nalezeno v dalších obchodech.

Nabízíme však ještě víc! Výrobce: Philco Záruka: roky. Konvice je asi nejpoužívanější kuchyňský spotřebič. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky