středa 16. srpna 2017

Myčka aeg

Volně stojící myčka AEG obstála v dTestu. Spotřebitelský magazín dTest uskutečnil velké testování myček nádobí. AEG is part of the Electrolux Group. If you’ve already registered with Electrolux or Zanussi, you can use those details to here. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku. Ta je vybavena ergonomickým mechanismem, který pohodlně a jediným pohybem nadzvedne její spodní koš. Hledáte způsob, jak si usnadnit manipulaci s nádobím?


Hlučnost kolem dB patří mezi ty nejnižší vůbec. Také se nám líbí nerezové zpracování a celková kvalita provedení. A leč je spotřeba vody mírně vyšší (litrů), s ohledem na velký objem je vlastně v pořádku. Nastavitelný prostor a pohodlné mytí díky funkci MaxiFlex.


Vložte vše do myčky nádobí díky zásuvce MaxiFlex. Je navržena tak, aby pojala příbory a náčiní jakékoliv velikosti. Systém GlassCare u pokročilých myček nádobí AEG nabízí při mytí speciální péči o sklo. SNADNÉ NASTAVENÍ PROGRAMU POMOCÍ OVLADAČE QUICKSELECT Ovladač QuickSelect nabízí optimální kontrolu nad myčkou nádobí.


Pomocí posuvného ovladače zvolte délku programu a poklepáním přidejte další funkce. Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru.


Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Vacuum Wars - Dyson 3Eye vs iRobot Roomba 9vs Xiaomi Mi Robot Vacuum - Duration: 10:32. Standardně do ní naskládáte až sad nádobí a chlubí se celou řadou užitečných programů a funkcí, mezi které se řadí Odložený start nebo. Ať už se rozhodnete vařit nebo péct cokoli, nebojte se použít veškeré pomůcky a náčiní, které v kuchyni máte a které vám usnadní přípravu. Náčiní různých tvarů a. Ano, myčka je v záruce, ale už jsem to vyřešila.


Myčka aeg

Myčka má kapacitu pro sad nádobí, funkci AirDry, která zlepšuje výsledky sušení nádobí, a funkci TimeSaver, která umožňuje zkrátit dobu mytí. Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické. Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče.


Odesíláme je přímo od AEG ! V testu jsme hodnotili několik desítek parametrů. Těmi nejdůležitějšími byla kvalita mytí a sušení, výbava, programy a celkově zpracování a to, jak se myčka používá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky