středa 30. srpna 2017

Keramický hrnek s víčkem

Keramický hrnek s víčkem

Banquet Smaltovaný hrnek s víčkem 5ml. Elegantní keramický termohrnek s heslem které znaly již naše babičky a nyní ho razí i Roman Vaněk v pořadu JÍDLO s. Vašemu okolí dáte jasně najevo, že vám záleží na tom, jaké šmakulády jíte a pijete. Modrý keramický hrnek s puntíky Dakls Premio, 7ml. Z tohoto hrnku Vám bude zaručeně chutnat ranní káva nebo čaj. Zkušenosti, diskusi a hodnocení najdete i přímo pod produktem.


Keramický hrnek s víčkem

Hrneček má víčko i lžičku. Keramický designový hrnek NIXIE s dřevěným víčkem , 4ml - černá Designový hrnek o objemu 4ml. Keramický hrnek ve tvaru granátu s víčkem je vlemi podobný opravdovému granátu. DUO MIA hrnek na čaj se sítkem a víčkem 3ml. MIA hrnek se sítkem a víčkem 3ml je součást kolekce Style, vyrobený z porcelánu New Bone China, vyznačující se elegantním a přírodní bílou barvou s jemným leskem a mimořádnou trvanlivostí.


Nevhodné do mikrovlnné trouby. UPOZORNĚNÍ: nápoj zůstává v pohárku dlouho velmi horký, vysoká je po naplnění horkou tekutinou i teplota pohárku. Korkové dno hrnku slouží jako podtácek a zároveň mu dodává neobyčejný vzhled. Díky plastovému víčku si svou ranní kávu můžete vzít s sebou na cestu do práce.


Keramický hrnek s víčkem

Baleno v dárkové krabici Vanilla Season. Doporučená technologie tisku. Cena 1Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká. BEAR určená pro podávání nápojů.


Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu. Bílý plastový, dvoustěnný termo hrnek s barevným víčkem na pití, 4ml. Pohodlný, keramický hrnek s vintage povrchovou úpravou.


Užijte si kdekoliv svůj oblíbený šálek kávy nebo čaje s hrnky značky BANQUET. V sadě najdete kusy těchto hrnků s totožným dekorem. Zobrazit všechny podobné produkty Předchozí produkt Další produkt. Z krásného hrníčku je čaj vždy chutnější. Udělejte sobě nebo svým blízkým radost porcelánovým hrnkem.


Nabízíme šálky na kávu a hrnečky pro děti i dospělé - dětské hrnky plné barev a veselých motivů, praktické nerezové hrnky na cesty i sady šálků s podšálky. Jestli hledáte originální dárky za výhodné ceny, představujeme univerzální hrnek s víčkem InnovaGoods Gadget Cool, který je hitem na trhu. Vyniká originálním designem ve tvaru fotografického objektivu. Dá se použít jako hrnek , sklenička, váza, květináč, stojánek na tužky atd.


Přejít k hlavnímu obsahu. Reklamní předměty a dárky s potiskem. Porcelánový hrníček s kočkou v dekoračním provedení kočka s praktickým silikonovým víčkem. Silikonové víčko se dokonale přisaje a kromě udržení teploty zachová silné aroma čaje.


Krásná dekorační krabička dělá s hrnečku na čaj praktický a krásný dárek pro různé příležitosti narozenin či svátku. Stylový keramický hrnek se silikonovým víčkem je vyroben z kvalitní keramiky a je vhodný na horké i studené nápoje. Je dodáván v atraktivním tyrkysovém dezénu s puntíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky