úterý 8. srpna 2017

Opravy sporáků mora

Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy, která nabízí prodej, montáž, záruční a pozáruční opravy plynových a elektrických spotřebičů značek MORA a GORENJE pro oblast Praha, Praha výcho Praha zápa okr.


Již se Vám nevyplatí oprava starého sporáku a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu sporáku získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Servis domácích spotřebičů v Ostravě-město a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Vladislav Polomíček, Televizní služba NOVA, Televizní služba NOVA,. Servis a opravy domácích spotřebičů Opravíme vaši pračku, myčku, ledničku, bojler a další. Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané značky ledniček, praček, myček, sušiček, vestavěných spotřebičů, varné techniky, karem, bojlerů a topidel.


Naše servisní síť pokrývá celou Českou republiku.

Příjem spotřebičů do opravy je možný pouze na adrese zákazníka, kde spotřebič, po uhrazení částky za. O nás Miloš Vacík - prodej - montáž - opravy plynových a elektrických spotřebičů. Originálne príslušenstvo pre sporáky MORA. Celý servis provedeme přímo u Vás. Rychlost, kvalita, spolehlivost, příznivé ceny.


Spokojený zákazník je pro nás důležitý. Opravy sporáků , Plzeň popis zakázky Oprava vestavěného elektrického sporáku Fagor, pravděpodobně odešlo topné těleso, sporák je let starý. HP ELEKTRO-SERVIS, servis praček v Ostravě, myček, sporáků , odsávačů, indukčních desek Naše firma provádí prodej a servis opravy praček, myček v Ostravě, Opavě, Havířově, Bohumíně, Studénce, Frýdku-Místku a okolí. Provádíme opravy elektrických sporáků v bytech zákazníků a opravy mikrovlnných trub. Servis sporáků značek Mora , Fiko, Gorenje a Končar.


Jako součást našich služeb nabízíme i kromě záručního a pozáručního servisu preventivní prohlídky, díky nímž prodloužíme délku životnosti varných a topných zařízení. Přijedeme až k Vám domů, kamkoliv v Praze a okolí. Hledáte spolehlivou firmu pro servis a opravy plynových spotřebičů?


Vsaďte na léty prověřenou profesionalitu a férový přístup. Naše společnost se specializuje na servis plynových spotřebičů (především značek Mora , Gamat a Karma) a nabízí také instalatérské služby.

Provádíme servis, montáž, zapojení a opravy sporáků a varných desek. Naše firma se specializuje na opravy elektrických sporáků , elektrických částí kombinovaných sporáků a trub značky Mora a jiných. Náhradní díly Mora , Gorenje. Topná tělesa Mora , Gorenje do horkovzdušných trub a sporáků.


Poskytování služeb bylo dočasně pozastaveno. Díky této tradici jsme autorizovaným servisem a významným partnerem pro řadu značek. Opravy elektrických sporáků a trub na pečení všech typů a značek. Zajišťujeme záruční opravy sporáků.


Prodej a servis domácích spotřebičů. Poskytujeme opravy praček, myček, sušiček a elektrických, kombinovaných i plynových sporáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky