pátek 18. srpna 2017

Jakou pánev na indukci

Hlavním kladem je možnost využití na indukci. Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou. Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody. Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku.


Jak mám vybrat nádobí, které bude dobře fungovat na mém indukčním sporáku? Zaznamenejte si rozměry indukční plotýnky nebo varných zón na desce a vezměte si je sebou na nákup nádobí.

Mějte na paměti, že indukční plotýnka či zóna musí mít menší průměr než je průměr hrnce či pánev. Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem na indukci a 5-ti letou zárukou Nerezová pánev od českého výrobce se sendvičovým dnem vhodná na všechny druhy ohřevu včetně indukce, prodloužená záruka let i na rovinnou stabilitu dna. Její vnitřní povrch je pokrytý teflonem, který má zaručit nepřilnavost povrchu, což znamená, že se jídlo nebude připékat.


Můžete ji používat na elektrické a plynové plotně, majitelé indukčních varných desek tento. Před pořízením byste měli vědět, že měděná pánev není vhodná na indukci a potřebuje speciální údržbu. Měděné nádobí nesmíte mýt v myčce a také je velmi náchylné na chemické reakce se vzduchem, vodou i potravinami. Proto je potřeba pro mytí používat jen speciální přípravky.


V nabídce máme kvalitní pánve na indukci od prověřených výrobců.

Potřebujete pomoci s výběrem? Podívejte se na - Jakou pánev na indukci. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např.


Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. A když se Vám pánev nedostatečně prohřívá a navíc se připaluje uprostře tak je to určitě špatně. Také jsem jednu takovou měla, jen malou, na volská oka a také byla uvnitř keramická a musela jsem ji vyhodit. A to nebyla zrovna levná, protože jsem ji kupovala v době, kdy bylo ještě nádobí na indukci docela drahé.


Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv.


Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. V první řadě musí pasovat na Váš sporák. Dnes už je běžné, že jsou pánve určeny na plynový a elektrický sporák i na sklokeramickou desku, ale dávejte si pozor, pokud máte sporák s indukční deskou.


V našem e-shopu nabízíme pánev na indukci v těchto liniích:. Prvním kritériem výběru by měl být váš současný, případně v dohledné budoucnosti plánovaný sporák (varná deska).

S plynem, elektřinou i sklokeramickou deskou si poradí skoro každá pánvička, ovšem smažící pánev na indukční desku musí mít speciálně uzpůsobené ocelové dno. Pro sklokeramickou desku doporučujeme pánve se silným dnem, nebo rovnou ty indukční. Pánve na indukci musí mít magnetické dno, jinak nebudou na sporáku vůbec fungovat. To zajistí, že se vám pánev ani při plném výkonu sporáku nezkroutí. WOK pánev by neměla chybět v žádné kuchyni.


Můžete zvolit moderní pánev , se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. Také máme v nabídce pánev wok s poklicí, která je velmi praktická na dušení. Vařit začínejte vždy na čisté pánvi, zbytky nečistot znehodnocují nejen pokrm, ale i životnost povrchu pánve. Nevařte na hořáku, který je větší než pánev.


Plameny by přesáhly okraj dna, což pánvím škodí. Po vaření nechte rozpálenou pánev nejprve zchladnout, až poté ji umyjte. BAF BLACKLine pánve pro rychlé vaření na všech druzích ohřevů včetně indukce a trouby -ideální do myčky. A připomíná hlavní zásady práce s keramickými pánvemi. Pánev rozpalujte jen pozvolna a nikdy hořák nenastavujte na plný výkon, je určená pro pomalejší a zdravou přípravu jídel.


Kdo chce vařit klasicky, měl by mít úplně jinou pánev ( jakou na maso najdete zde). Tato je určena především těm, kdo mají strach, že.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky