pátek 18. srpna 2017

Savo koupelna bezpečnostní list

Savo Koupelna čisticí sprej. Popis produktu: čisticí přípravek do koupelny ve spreji. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Název látky ( ) CAS ES.


Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Navigace pro příspěvek. Previous post: bezpečnostní list _ Savo. Napsat komentář Zrušit odpověď na koment.


Pokyny pro bezpečné zacházení: P1Uchovávejte mimo dosah dětí. P2Zamezte vdechování aerosolů. Rychle a šetrně odstraňuje usazené skvrny od vody a mýdla a vodní kámen. Identifikace látky nebo směsi. Zboží již není v naší nabídce.


Kyselý přípravek s antibakteriální přísadou. Rozpouští rez a vodní kámen. Používejte na vany, umyvadla, obklady, vodovodní baterie a veškerou sanitární. Odstraňuje vodní kámen i další nečistoty. Zanechává vysoký lesk a svěží vůni.


Vhodný pro všechny svislé i vodorovné voděodolné plochy. Obsah 5ml, s rozprašovačem. Pěna pomalu stéká a zvyšuje účinnost i na svislých plochách. Látky Není relevantní – není látka 3. Přípravek je účinný proti mikroskopickým vláknitým houbám , řasám, apod. Při silném napadení postup několikrát zopakujte.


SAVO Proti Plísním koupelna. Místo podnikání nebo sídlo: Lidická 32. H3- Způsobuje vážné poškození očí. P1- Uchovávejte mimo dosah dětí. Real maxi marseille soap.


Vysoce účinný čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru s příjemnou vůní. Pěna, která pomalu stéká po povrchu, zvyšuje účinnost i na svislých plochách. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní listy.


Prvky označení: Směs je. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Díky rozprašovači se snadno aplikuje, vzniklá pěna prodlužuje dobu působení prostředku i na svislých plochách. Povrch vydezinfikuje a krásně vybělí.


Bezpečnostní listy HC produktů. Můžete jej použít na rů. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU. Používá se na větší plochy podlahových krytin, jako jsou linolea, dlaždice a jiné omyvatelné.


EC ( REACH), v platném znění. Indexové číslo: nepřiřazeno. Jeho použití je všestranné. Spolehlivě odstraní 9 nebezpečných virů a bakterií, které zamořují povrchy ve vaší domácnosti a vodu ve studních a bazénech.


FIXINELA Perfekt Koupelna 5ml rozprašovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky