středa 16. srpna 2017

Sud na dešťovou vodu 1000l

Sud 220l na dešťovou vodu. Sud 120l na dešťovou vodu. Sud na dešťovou vodu 5l  Sud s víkem a kohoutkem.


Tato plastová nádoba na vodu je určena k umístění k okapovým rýnám, kde zachytí dešťovou vodu a tu pak můžete využít například na zalévání zahrádky. Plastový sud na dešťovou vodu hranatý 3litrů s víkem a kohoutkem je vyrobený z kvalitního a pevného materiálu.

Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Vhodná na zahradu, na dešťovou vodu. Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC.


Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky kte.

Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku. Ve spodní části má výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody napřík. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např.


Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg.


Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků.


Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás.

Plastové sudy s výpustným kohoutem a šroubovacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Součástí je víko a kohoutek. Víko má zámek pro… 3900.


Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Pro ochránění vody před napadáním nečistot si můžete dokoupit i víka ve stejné barvě. Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí. Je možné, jej díky speciálnímu systému napojit rovnou i na okap.


Instalace i odinstalace na zimu, je. Uložení nádrže na dešťovou vodu. Na dno výkopu se provede hutněný štěrkový podsyp o síle min. Po instalaci nádrže na vodu na štěrkové lože se provede napojení gravitačního přítoku.


Navíc nádrže na dešťovou vodu za trvale nejnižší ceny. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky