čtvrtek 10. srpna 2017

Náhradní díly eta 1 012

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Máte doma produkt ETA , kterému něco schází?


Ať už chcete obměnit či doplnit funkce robotu ETA , koupit náhradní hlavici pro sonický kartáček nebo si udělat zásobu sáčků do vysavačů, vše najdete v našem e-shopu. Popis: díly a příslušenství (hnětač-šlehač, strouhač, mlýnek na maso, lis na ovoce, mlýnek na mák, kávomlýnek) na starší kuchyňské strojky ETA. Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy spotřebičů ETA. Náhradní díly ETA - Katalog Náhradní díly ETA. ETA na vysavače, žehličky, roboty, šlehače, mixery, pekárny chleba, vařiče, sušičky.


Popis: náhradní díl pro výrobky značky Eta , Zelmer. Převodové kolo je plastové. Do plastového kola se zasouvají šlehací nebo hnětací metly. Při výměně převodových kol je potřeba nové převody namazat vazelínou.


Je nejlepší vždy měnit pár. Nabízíme kompletní sortiment náhradních dílů i příslušenství pro spotřebiče ETA. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Kroměříž, cena dohodou, od roboty-mixery na Sbazar. Popis: Do pohonné jednotky (motoru) kuchyňského strojku Eta 0prodám náhradní díly a příslušenství.


Háky po tomto datu mají jiné frézování pro hřídel nádoby viz detail níže. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostm. Nabízíme originální příslušenství a náhradní díly pro výrobky mnoha typů. Dokupte svému robotickému vysavači náhradní díly , aby vám mohl lépe sloužit.


V balení najdete páry bočních kartáčků, jeden hlavní kartáč, tři filtry a tři. U všech náhradních dílů na roboti Eta je uvedena i jejich fotografie, můžete tedy vybírat i podle ní. Válec sada ATHENA EC250- 0. EASY MX CYLINDER: Mx Cylinder Kit composed by one STD Bore Cylinder and one Top End Gasket Kit.


Vkládá se mezi dva díly velké hubice viz. Doprava ČR od Kč U tohoto produktu můžete v. Předmětem aukce je Starší motor na mixer Erta 1. Motor je v dobrém stavu funkční, s převodovkou a náhradní spodní díl k mixovací nádobě. Taky je tu hnětací mísa s metlami a část struhadel.


Použité zboží, stav viz. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Bezpečnostní plastová spojka Eta , Zelmer, Philips Originální kódy: Zelmer 86. Spojka se zlomí při zablokování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky