středa 19. září 2018

Eta verto 2442

Eta verto 2442

Dokáže vysávat nejen prach a větší nečistoty (např. drobky ze stolu), ale i rozlitou tekutinu. Je bezsáčkový, obsahuje nádobu o objemu 5ml prachu či 1ml tekutin a. Veškeré informace o produktu. Verto vám usnadní a urychlí úklid nejen v domácnosti. Vysavač je velmi lehký a tak práce s ním je pohodlná.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vždy po ruce a lze jej využít v situacích, kdy je použití velkého vysavače zbytečné. It can vacuum clean not only dust and large dirts (such as table crumbs), but also spilled liquid. Malý pomocník aj do veľkých domácností.


Jej nedostatkom je však starší typ Ni-Mh nabíjacie batérie, ktorá trpí tzv. Prečítajte si, ako dopadla recenzie tohto ručného vysávača. Parametre Predstavenie Ako vysáva Parametre. Mindig elérhető és olyan szituációkban használható, amikor a nagy porszívó használata fölösleges. Nem csak a port és a nagyobb szennyeződéseket (pl. asztalon lévő morzsa) képes felszívni, hanem a kifolyott.


Na prodej kompletní balení. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Zobrazit vše Vybrané příslušenství. Verto porszívó könnyebbé és gyorsabbá teszi az otthoni tisztítást. A porszívó nagyon könnyű, ezért kényelmesen használható.


Nedves és száraz porszíváshoz alkalmas. Nemcsak a port és a szennyeződéseket, hanem a spatulának köszönhetően is kifolyhat folyadékot. Jejím nedostatkem je však starší typ Ni-Mh nabíjecí baterie, která trpí tzv. Přečtěte si, jak dopadla recenze tohoto ručního vysavače.


Dokáže vysávať nielen prach a väčšie nečistoty (napr. omrvinky zo stola), ale aj rozliatu tekutinu. Je vreckový, obsahuje nádobu s objemom 5ml prachu či 1ml tekutín a textilný umývateľný filter. Raz je to múka, druhýkrát strúhanka, tretíkrát črepy z pohára – stále je čo vysávať. Manuál a návod ke stažení najdete ZDE.


Máte s tímto produktem zkušenosti ? Prosím ohodnoťte tento produkt a pomocte. Szállítási idő: 5-nap között. Reálně ušetříte 5Kč (tzn. ). Tato sleva není žádné kouzlo, ani trik, ale opravdová úspora oproti novému zboží.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabídka Obchodní podmínky Reference Kontakt Toto je testovací nabídka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky