úterý 25. září 2018

Placatky s potiskem

Elegantní kulaté placatky s potiskem. Nejedná se o gravírování, ale velmi kvalitní voděodolný fototisk. Butylku na alkohol můžete využít na cesty, naplnit si ji vaším vlastním oblíbeným destilátem a vaše přátele jistě zaujmete netradičním potiskem.


Uzávěr placatky je upevněn na pohyblivém kloubu, takže se Vám nemůže ztratit. Tyto placatky mají velmi praktický tvar, který se skvěle hodí jak do kapsy na hrudníku, jelikož perfektně kopírují tvar lidského těla, skvěle ale padnou i do kapsy na batohu. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. V létě jsme evidovali velký zájem především o upomínkové svatební placatky pro r. Nerezové placatky Objednala jsem si u Vás placatku s vlastním obrázkem a musím Vám sdělit, že mi už dlouho nic neudělalo takovou radost. Jsem naprosto spokojená s kvalitou fotky na placatce, s rychlostí dodání i Vašim přístupem.


Plecháčky s originálním potiskem. Smaltové plechové hrnky jsou krásné a originální dekorační předmět do vaší domácnosti. Na plechový hrnek tiskneme sublimační technologií. Používáme bílé plechové hrnky se stříbrným okrajem.


Placatky s potiskem

Vtipné placatky od Albi s potiskem by neměly chybět v žádném batůžku na výlet. Originální motivy jsou vhodné i jako dárek. Butylky, placatky , likérky, 1 reklamní předměty. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. V žádné výletní výbavě by neměla chybět pořádná placatka. Její kvalitní obsah zahřeje na horách i ve městě.


Každá placatka má vtipný design a je zabalena v bílé papírové krabičce - bude se tak snadno balit jako dárek. Multifunkční šátky a roušky s vlastním potiskem. TAEDA - stylové a moderní multifunkční šátky s vlastním potiskem.


Máme na výběr z několika druhů reklamních multifunkčních šátku - všechny s typy vlastním potiskem. Na placatku ti vytiskneme vlastní fotografii nebo nápis. Vše můžeš kombinovat s motivy z naší.


Vyberte si z naší nabídky reklamních placatek a obdarujte své zákazníky tímto šikovným dárkem. V této kategorii jsme si pro vás připravili různé druhy placatek s potiskem nebo gravírováním. Nerezovou placatici potiskneme plně barevným obrázkem. Nabízíme placatky 1nebo 2ml. Zabalte si na cesty něco na zahřátí.


Nerezová placatka na alkohol s originálním retro potiskem. Kromě klasických placatek nabízíme také atypické butylky v černé a modré barvě, s laserovým popisem je to vynikající kombinace. Je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je v černém matném provedení. Díky malé karabince můžete mít tento kanystr s oblíbeným nápojem stále u sebe. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Placatka - kanystr na alkohol s přívěškem. Specializovaný eshop na nerez placatky a butylky. Máte v okruhu kamarádů dobrovolného hasiče nebo rovnou profíka?


Hodit se mu bude nerezová placatka s vtipným potiskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky