pondělí 17. září 2018

Gastro lednice liebherr

Díky preciznímu propracování do nejmenších detailů získaly lednice a mrazáky LIEBHERR již mnohá designová ocenění, mezi které se řadí Red Dot Design Awar iF Design Award nebo German Design Award. Elegantní a nadčasové zpracování patří v rámci sortimentu lednic, mrazniček a vinoték LIEBHERR mezi naprostý standard. CHLADÍCÍ A MRAZÍCÍ ZAŘÍZENÍ Lednice Liebherr. Prodám plně funkční prosklenou gastro lednici zn.


Gastro lednice liebherr

Obsah lednice cca 350L, lednice je dvoudveřová,energetická třída:AA,dynamické chlazení,vnitřní osvětlení. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Gastro vybavení značky Liebherr. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře.


Užitný objem lednice je 4litrů, k dispozici je odkládacích ploch. Kč při odběru obou najednou je cena 30. Kč (10- Kč za kus) dohoda možná. Prosklená profi lednice Klimasan SC 8DDdvojité temperované sklo,nápojová lednice ,vhodná do gastroprovozu,prosvětlený panel,vnitřní osvětlení, ventilované chlazení pro lepší proudění vzduchu v lednici, integrované madlo do rámu dveří, křídlové dveře na objednávku, nízká spotřeba el. Leading manufacturer of construction and mining equipment.


Porovnejte ceny různých prodejců. Kupte za nejnižší cenu na Heurece! Uvedená cena je doporučená výrobcem - sleva bude poskytnuta na základě konkrétní poptávky ! Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Po desítky let je název Liebherr synonymem inovativního chlazení a mrazení, a to jak v domácím, tak komerčním sektoru.


Dlouhotrvající zkušenosti se odráží v mnoha praktických detailech, které jsou obsaženy v našich spotřebičích – takových, které poskytují skutečné přínosy pro každodenní použití. Pokud nenajdete v nabídce chladicí boxy a gastro lednice potřebných rozměrů a parametrů, pak nás neváhejte obratem kontaktovat. Požadované zařízení pro vás okamžitě poptáme u výrobce.


Americké lednice LIEBHERR Americká lednice a Side-by-Side modely jsou multifunkčními spotřebiči, které uspokojí především náročnější zákazníky. Popis: Rozměry (cm): 159. Produkty Liebherr na jednom místě - Heureka.


Gastro lednice liebherr

Kč - lednice byla použita pouze měsíců v cateringovém provozu. Vejdou se do ní přepravky. Velká profesionáloní značková chladnice LIEBHERR. Rychle vychladí celý prostor. VHODNÁ I NA PŘEPRAVKY viz.


Velký profesionální značkový mrazák LIEBHERR o objemu 4litrů. Liebherr brings you intelligent refrigeration and freezing functions that make everyday life a little bit easier. Gentle freezing, rapid drinks chilling, and food stored under optimised climatic conditions – all functions that make everyday life a little bit easier. Automatické odtávání, drátěné police. Speciální chladničky na ryby a chladničky pro pekaře.


Gastro lednice liebherr

Profesionální chladicí skříně - nerezové, prosklené, kombinované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky