středa 12. září 2018

Pekárna eta duplica vital návod

Díky tomu je ideální pro ty, kteří se ráno chtějí nechat budit vůní čerstvého chleba, ale zároveň nedělat kompromisy, co se jeho složení týká. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. K tomuto produktu máme v. Domácí pekárna ETA Duplica Vital Plus se přednastavenými programy pro výrobu domácího pečiva, džemů i jogurtů.


Multifunkční pekárna Eta Duplica Vital Plus od Oty Reisse - pekárna na přípravu přírodního kvásku, domácích jogurtů a sýrů.

U Vás doma: do druhého dne. Domácí pekárny ETA disponují několika programy, které vám umožní nejen upéct křupavý chléb, ale také připravit těsto na buchty. Jedinou výtkou od několika z nich je složitější ovládání a málo podrobný návod. Těsto mísí dva hnětací háky, které lze vyměňovat, na výběr jsou. Naše hodnocení a závěr.


Ahojky všem, ježíšek mi nadělil novou pekárnu ETA DUPLICA VITAL , dnes v ní peču poprvé vánočku a zatím velká spokojenost. Moc se líbí vzhledově a už dlouho jsem toužila po dvouvaničce, tak mi splnil moje velké přání. Zatím jsem ji pouze vybalil a jsem velmi zklamaný z provedení.


Dodáváme náhradní díly na domácí pekárny ETA.

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Na pekárny dodáváme háky hnětací, nádoby, hnací klínové řemeny, ře. Pekárna ETA Duplica byla vyvinuta ve spolupráci s českým odborníkem na zdravou výživu a je tak ideální pro všechny vyznavače zdravého životního stylu i pro ty, kteří se ráno rádi probouzejí s. Probouzejte se každé ráno dorůžova.


Jednoduché ovládání, zdravé recepty a výborné výsledky, s pekárnou nemusíte dělat žádné kompromisy. Nastavení pekárny: Vital Eta Duplica. Postup: Postup: Než nasadím hnětací háky, potřu hřídelky sádlem. Chléb se pak tolik na hřídelky nepřipeče. Nejdřív naleju vodu, olej a ocet.


V míse smíchám všechny sypké věci i semínka a vysypu do pečící nádoby. Můžete s nimi nejen péct chleba z přírodního kvásku bez jakýchkoliv Éček, ale i vyrábět přírodní sýry, jogurty, kvásky,… Prostě všechno, co vyžaduje přesnou teplotu. Pekla jsem v pekárně duplice. Domácí pekárnu ETA Duplica Vital Plus jsme vyvinuli ve spolupráci s českým odborníkem na zdravou výživu Otto Reissem. Voňavé pečení s vanilkou.


Domácí pekárna je přístroj, který umí upéci více druhů chleba (ale i těsta, housek, rohlíků atd.) Zároveň při pečení chleba nebudete potřebovat hrnce, vály nebo mísy a mnoho dalšího náčiní. Možnost zpracovávat až kg surovin jistě přivítají i větší rodiny. Já sám jsem zvědav na možnost pečení ve dvojité nádobě a přípravu marmelád.


Navíc ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku let na motor.

Prodlouženou záruku si registrujte ZDE. Další zajímavostí je to, že má velikosti hnětacích háků. Pekárna má navíc programy Vital a Kvašení, díky kterým připraví i bio chléb, jogurt či sojový sýr.


Eta je na poli kuchyňských spotřebičů zavedené značka a stejně je tomu i mezi domácími pekárnami. Nyní se podíváme na mírně dražší model, který má široké možnosti nastavení a vybavení. Součástí balení je druhá sada menších hnětacích háků a držák pro pečení čtyř kusů baget.


Nyní z dietních důvodů již nevyužita, proto prodávám. Plně funkční, je trochu v levém dolním rohu z vnějšku promáčklá - tak jsem ji již kdysi obdržel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky