středa 5. září 2018

Stínící sítě na plot

Stínící sítě na plot , plachty ochranné a jiné. Vážení návštěvníci, vítáme Vás v našem internetovém obchodě plachty-site. V nabídce našeho eshopu jsou plachtoviny a jiné průmyslové tkaniny, široké spektrum běžně známých plachet, ochranných sítí, stavebních sítí a dalších doplňků.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget arcu id lacus laoreet porttitor ut nec velit.

Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus. Rychlým řešením pro Vás jsou stínící sítě na plot. Sítě na plot TEX se staly módním hitem dnešních nejen okrasných zahrad.


Elegantní design rozzáří zahradu mladistvým vzhledem a umožní Vám prožívat domácí pohodlí i na Vaší zahradě. Nejnovější stínící tkanina na plot na trhu. STÍNÍCÍ TKANINA - stínící úplet - stínící tkanina na plot.


Síte na plot TEX jsou vysoce kvalitní sítě na ploty, pomocí kterých víte vytvořit esteticky příjemné prostředí ve Vaší zahradě. Na této stránce nabízíme široký sortiment stínících sítí.

Nakupujte výhodně na internetu. Tato stránka využívá soubory cookies. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku. Nejenže nemusíte čekat, až vám vyroste živý plot , ale i náklady na tento typ vytvoření bariéry jsou podstatně menší ve srovnání s ostatními variantami.


Použití stínících sítí, tkanin na plotové pletivo: zastínění plotů ( stínící tkanina, sítě na plot ), přistínění pergol, přístřešků, teras, stínící sítě pro zahrady, do skleníku, velkopole, k ochraně pískovišť, k zvyšení soukromí na balkony, bezpečnostní zástěna stavebních prací. Naše stávající i nové zákazníky přesvědčuje špičková kvalita HD-PE tkané sítě , její vysoká pevnost, dlouhodobá barevná stabilita a odolnost vůči ultrafialovému záření. V nabídce naší společnosti naleznete stínící sítě s průsvitností , , , nebo 1. Dále prodáváme luxusní, extra pevné stínící sítě , které se skládají z z PVC a PET.


Níže jsme pro Vás připravili návod na montáž stínící tkaniny, sítě na plot. Montáž stínící tkaniny je velmi jednoduchá a zvládne ji každý svépomocí. Kvalitní stínící sítě se používají i na ploty zahrad. Slouží nejen k zastínění, ale v tomto případě hlavně k zajištění soukromí, jelikož zastiňovací sítě jsou sice perforované, ale není skrz ně příliš vidět.


Nemusíte si dělat starosti ani s jejich natažením a upevněním na plot. V odstínech zelená, šedá, černá a hnědá. Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a nepříznivými klimatickými podmínkami.

Ochranné sítě PloteS jsou vhodné k použití jako stínící sítě na plot , k zastínění zahradních staveb, přistínění skleníků, apod. Tkané stínící sítě na ploty Pro zajištění soukromí a tedy krytí vaší zahrady nebo terasy budete potřebovat stínící sítě na plot , které najdete v naší nabídce spolu s úchytem tkaniny na plot. Gramáž sítě je důležitý parametr ovlivňující její životnost, čím vyšší je toto číslo, tím je tkanina pevnější, masivnější a déle vydrží. Plachty, tkaniny, ochranné sítě , plachtovina, nůžkové stany Plachty s oky, plachty na auta (autoplachty), plachty na bazén, stínící sítě , reklamní stany, plachtovina. Nejčastěji se používá jako stínící plotové clony k ochraně soukromí.


Síťovina se hodí také k zastínění plotů kolem hřišť, sportovišť a dalších oplocených prostor. Nabízíme stínivost 9 a hotových návinů na roli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky