čtvrtek 13. září 2018

Pivní tácky katalog

Tak to jste na správném místě! Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji. Na vzájemné výměně se jistě dohodneme. První číslo odkazuje na katalog Jaroslava Štěrby (jehož dotisky jsou dostupny na této adrese), druhé číslo na online katalog Boleslava Kristena, na jehož tvorbě jsem se podílel i já spolu s Pavlem Divišem, Petrem Sedlákem a Vojtěchem Kociánem.


Náš katalog naleznete online pod tímto odkazem. Zde si můžete zobrazit mou. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro svatební hostiny, firemní večírky a promotion akce! Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm.


Nabízíme kompletní výčepní techniku, zařízení, chlazení na pivo, narážeče na pivo, pivní chladiče, párty pípy, výčepní zařízení. Katalog českých pivních tácků. Tácky pivovarů z České republiky. Designed by Vilém Kuže. Pivní tácky jsou na web v současné době nahrávány ve dvou velikostech.


Po kliknutí na menší obrázek, který je zobrazen při prohlížení pivních tácků daného pivovaru, je načten obrázek v plné velikosti (starší pivní tácky nemají tyto velké obrázky a tak se Vám zobrazí opět obrázek malý). Je na vás, jak s těmito tácky budete nakládat. V katalogu najdete i jiné zajímavosti. Bliľąí informace získáte od starąích kolegů sběratelů.


Můľete sbírat dle katalogu nebo dle vlastního uváľení (a katalog brát třeba jako orientační přehled). Osobně katalog nemám, jen do něj občas nahlédnu někde na burze. Ostatní - Pivni tacky bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Find Buy Battery at Low Prices and Get the ones that Match your Needs.


Satisfaction guarantee. Pivní a nepivní tácky k výměně. Online katalog českých pivních tácků zdarma pro všechny sběratelé, průběžně doplňován a aktualizován.


Vítám všechny příznivce na stránkách věnovaných pivnímu sběratelství! Mám i další pivní suvenýry jako ,etikety,pohlednice,sklenice,pivovarské prospekty,zátky,stojánky. A proto máte-li co nabídnout k výměně nebo k prodeji i celé sbírky třeba z pozůstalosti nebo nálezu neváhejte a napište ! Na této stránce naleznete chyběnku mé sbírce. Je zpracována podle katalogu pana Jaroslava Štěrby.


Pivní tácky katalog

Pokud katalog vlastníte, můžete se lehce zorientovat, co mi ve sbírce chybí a máte-li co nabídnout, neváhejte mě kontaktovat. Seznam pivních tácků pivovarů ze státu Rusko. Sbírka pivních tácků českých a slovenských pivovarů Toggle navigation Pivní - tácky. Koženkový album na podpivníky a hracie karty řady GRANDE s zásuvnou kazetou.


Náhradné listy na podpivníky do albumov rady GRANDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky