čtvrtek 6. září 2018

Vyčištění sušičky

Jak rychle vyčistit jemný výměník sušičky , aby tolik nežrala, prádlo bylo voňavé a opravdu suché. Vlákna z oblečení odsajete a tím si snížíte množství alergenů doma. A odborné vyčištění sušičky není zrovna levné.


Poškození přitom může být i nezvratné. Sama sušička přitom dovede prádlo krásně nadýchat a změkčit, hlavně sušičky s parním programem dovedou nahradit různá změkčovadla.

Aviváž lze navíc nahradit různými vůněmi a osvěžovači určenými přímo pro sušičky. Přesvědčte se o jejích přednostech ve videorecenzi od týmu Okay! Buben sušičky můžete vytřít vlhkým hadříkem a octovým roztokem.


Pokud máte stále dotazy týkající se čištění sušičky , s důvěrou se obraťte na náš tým zákaznického servisu. Po vyčištění filtru jej vložte zpět do držáku. Spotřebič je nyní připraven k použití.


Pokud máte kondenzační bubnovou sušičku nebo sušičku s tepelným čerpadlem musíte také vyčistit dno spotřebiče.

Viz příslušný návod k použití. Rychlé vyčištění sušičky. Sušička je vynikající přístroj nejen na sušení prádla, ale také na snižování vlhkosti v bytě. Když sušíte prádlo přímo v koupelně nebo někde na sušáku v obýváku, dosahuje vzdušná vlhkost často více než.


Sušičky většinou patří mezi drahé bílé spotřebiče, v tomto případě se ale jedná o pár tisíc korun. Jak náš test sušiček ukázal, nižší cena se promítla na vyšší hlučnosti. Ačkoliv výrobce udává hlučnost dB, uživatelé hlučnější chod sušičky registrují. Jeho pracovníci vám kondenzátor sušičky vyčistí rychle a spolehlivě.


Do krabice s kondenzátorem je vstup zepředu i zezadu. Mám spíš obavy, jestli není někde v kondenzátoru. Na vyčištění spár použijte zase vhodný prostředek, kde berete v úvahu hlavně použitou spárovací hmotu (abyste ji zbytečně nepoškodili a neotevřeli vstupní bránu plísním a bakteriím) Vše o tom jak rychle a kvalitně vyčistit spáry v koupelně si pozorně v předchozím článku. No crossreactivity with Glucagon, measures total OXM molecule (1-3 3-3 4-37).


Sušičky prádla, které jsme vyzkoušeli, představují průřez bohatou nabídkou různých značek a modelů. Všímali jsme si v první rade účinnost sušičky z pohledu co nejlepšího vysušení prádla, druhým důležitým kritériem byl provoz, hlavně z pohledu hluku a efektivnosti nákladů. Bylo zjištěno, že výměník sušičky byl zanesen prachem avšak zde již samotné vyčištění tohoto dílu nepomohl, jelikož se prach dostal i do čerpadla kondenzátu sušičky , které tímto bylo vyřazeno z provozu.

Byla tedy provedena demontáž čerpadla sušičky a jeho vyčištění. Se vzduchovými filtry se setkal každý, kdo má zkušenosti se sušením prádla v sušičce. Jejich údržba je snadná a je optimální provádět ji po každém sušení, některé pračky na nutnost vyčištění filtrů dokonce upozorní signalizací. Filtr stačí vyjmout, opláchnout teplou vodou a nechat uschnout nebo osušit utěrkou.


Jak název napovídá, kondenzační sušičky využívají k sušení kondenzaci, tzn. Bývají dražší než ventilační sušičky , ale není potřeba kvůli nim dělat stavební úpravy. Chtěl bych se zeptat na čištění výparníku u sušičky AEG - jakým způsobem anebo čím se to dá vyčistit. Ty jemné mikro filtry jdou čistit v pohodě, prach a znečištění se stáhne rukou, ale jak vyčistit ten výparník?


Chcete, aby vám pračka dlouho sloužila a prádlo vracela čisté a voňavé?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky