pátek 28. září 2018

Staré cedule prodej

Find The Perfect Frame For Every Picture Or Poster. Pěkný stav, originál, nečištěno. Pěkná dekorace na zeď do dílny, garáže, nebo baru.


Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré , nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z cel. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Vypouklá, šablonovaná, litografovaná, dole označení výrobce: Pražská smaltovna, Praha VII. Výborný stav původních originálu žádné retro kopie. V této kategorii sb ěratelství naleznete staré či starožitné reklamy, reklamní cedule , obaly, víčka a jiné staré reklamní předměty. Pokud chcete rozšířit své sbírky nebo naopak nabídnout něco ze svého sběratelství reklamních cedulí, obalů a jiných reklamních předmětů, na našich stránkách pro to máte ideální podmínky. Přes půl milionů uživatelů za den.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů reklamní cedule. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stará prvorepubliková plechová cedule , rozměry 3x 9. STARÉ SMALTOVANÉ CEDULE.


Plechové cedule se hodí jak pro účely podnikání, tak také do našich domovů a každého interiéru. Staré reklamní plechové cedule měly za úkol oslovit zákazníky. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.


Při koupi více aukcí,jedno poštovné. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Elektronický obchod se starými věcmi.


Na této stránce se nacházejí starožitné kovové příbory. Najdete zde stříbrné příbory i starožitné soupravy z jiných kovů. Do této kategorie patří nejen starožítné jídelní příbory, ale také překládáci nebo dranžírovací příbory.

Cedule a reklamní plachty pro včelaře na prodej medu a jiné Vybírejte z nabídky cedulí na prodej medu a dalších cedulí pro včelaře vhodných například na plot. Cedule jsou vyrobeny z odolného PVC s potiskem a ochrannou UV laminací. Vymontováno z dieselové W20 C třida, ale údajně pasuje i na první generaci CLK. Mám i další díly na W1a W124. To vše najdete na našem eshopu Antik- prodej.


Starožitnosti, předměty pro sběratele a staré stylové předměty na Vaši chalupu. Starožitné obrazy, nábytek, hodinky, šperky a další starožitnosti za výhodné ceny. Nabízíme i výkup starožitností.


Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem. Smaltované cedule vyrábíme tradiční technologií ručního šablonování. Znáte je z ulic a náměstí, z obecních a městských radnic, ze spolků, klubů a soukromých pozemků, z firemních značení a log i jako cedule s heraldikou nebo žertovné s nápisy a obrázky.


Smalt, jako povrchová úprava kovu, je takřka nezničitelný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky