úterý 18. září 2018

Plastové misky na jídlo

Plastové zatavovací misky. Krabičky na jídlo , papírové a plastové jídelní boxy. Papírová krabička na tortilu - panini Šírka: 110mm Dé.


Veľkoobchod a Maloobchod jednorázových ekologických gastro obalov , krabičiek z cukrovej trstiny,tanierov ,misiek na polievku , kelímkov z bioplastu,recyklovatelných papierových tašiek,eko gastro riadu z palmových listov. Termo jednorázové misky z penového polystyrénu vhodné pre donáškové služby, reštaurácie, rýchle občerstvenie.

Jednorázové plastové vaničky a kelímky. Vhodné na šaláty, nátierky, ovocie ale aj na technické použitie. Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu. Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o jednorázovém nádobí!


Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo , plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naše plastové zatavovací misky jsou ideálním obalem pro balení hotových jídel. Tyto obaly na hotová jídla jsou plně recyklovatelné.


Jedná se o praktické plastové menu boxy, ideální jednorázové obaly na rozvoz hotových jídel. Pokud se vám nelíbí klasické plastové misky na zbytky oběda či večeře, určitě si zamilujete tyto dózy na jídlo Tokidoki. Jsou milé, barevné a prakticky vám poslouží. Díky různým velikostem si vyberete tu, která se vám právě hodí.


Skládají se jedna do druhé, proto nezaberou zbytečně mnoho místa v případě, že je právě nepoužíváte. BioBox na jídlo s klipy, 6l, Biodora. Pro děti, do mrazáku, na výlety atd.


Misky na miešanie farieb s dvojitým plastovým viečkom, šírka misky : cm. Zejména rajčatová šťáva je neřá ta umí na misce zůstat jako přilepená. Pokud tedy dáváte nějaké takové barvící jídlo do plastové misky , nejprve ji hned vypláchněte studenou vodou, pak teplou, zevnitř ji potřete olejem a ještě jednou opláchněte. Zkuste dát vybělit misku na sluníčko. Dóza s víkem značky OKT je skvělá na ukládání, přenášení a servírování jídla.


Ideální pro pikniky, kempování či na.

Praktické misky jsou určeny pro uchovávání potravin. Nejčastější využití těchto gastro-obalů je ve formě krabiček na jídlo s průhledným víkem, aby byl vidět obsah nakupovaného zboží, nebo jednorázové kelímky na nápoje, využívané například na festivalech. Bio-plast je možné použít i na kelímky na zmrzlinu, studené omáčky, saláty, sladkosti. Slouží k servírování, přípravě i uchování potravin. K dostání jsou v mnoha barvách a velikostech, často ve formě praktických sad.


K velkým výhodám plastových misek patří lehkost a odolnost. PLASTOVÉ A OSTATNÍ MISKY Zobrazeno výsledků. Patří k nejoblíbenějším obalům na jídlo do práce, ale třeba i na piknik nebo na výlet. Jenže jak plastové krabičky, tak polystyrenové obaly podle ekologů vypouštějí v horku do potravin chemikálie.


Hledáte praktický jídlonosič nebo termotašku na bezpečný transport jídla? Najdete u nás plastové , silikonové, textilní i nerezové jídlonosiče a termotašky! Zíde z očí, zíde z mysle. Preto na tejto stránke nájdete mnoho priehľadných dóz s priehradkami z plastu alebo skla, vďaka ktorým nezabudnete zjesť to, čo vám zostalo z obeda.


V ponuke máme aj nepriehľadné dózy na sladké pokušenia. Isosteel se třemi uzavíratelnými miskami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky