pátek 21. září 2018

Dupačky pro dospělý panda

Pro tyto situace můžete také využít helpdesk, který je k dispozici ZDE. Místo pro uplatnění reklamace je místo určené a označené prodávajícím v jeho obchodních podmínkách jako místo pro uplatnění práv z vadného plnění a pro vrácení zboží. Pandí dupačky pro dospělé teddy panda. Overal pro dospělé s pandím vzhledem je je vhodný na domácí lenošení, ale i na párty. Je vyroben z kvalitního polyesteru, který je na dotek velmi příjemný.


Má dlouhý dvoucestný zip.

Ten je možný zapnout až do kapuce. Dupačky pro dospělé na spaní - panda více informací ke garantovaným lhůtám ZDE. Barevně jsou šity ve stylu Panda. Jsou černé a bílé a jsou k nim bačkory s protiskluzovou podrážkou.


Používáme cookie, abychom mohli upravovat a nabízet produkty, o které máte zájem. Pokud budete naše stránky nadále používat, považujeme to za váš souhlas s používáním cookies na stránkách SuperHity. S vhodné pro postavu 1- 158cm.


M vhodné pro postavu 1- 168cm, vel.

Pohodlně se nosí a jsou zajímavé a výrazné na pohled. Skippy dupačky jsou vyrobené buď ze 1 polyesteru, který je hebký a chlupatý, nebo z extra měkké bavlny. Díky tomu se stanou oblíbeným oblečením pro váš volný čas. Budete se v nich totiž cítit jako v bavlnce, nikde neškrtí, netlačí, ani se nezařezávají. Tyto dupačky pro dospělé, jak bývají někdy označovány, využijete nejen na doma, ale pokud vám nechybí odvaha, smysl pro humor a jste rádi středem pozornosti, pak s nimi můžete směle vyrazit klidně i do ulic.


Začali jsme s dupačkami pro dospělé – s revolučním overalem, ve kterém se cítíš skvěle. Jde o jeden kus oblečení, který nikde neškrtí, je v něm příjemné teplíčko a na dotek je krásně měkký. A je úplně jedno, že jsi velký kluk nebo holka, naše dupačky tě zaručeně dostanou. Jedna prodloužená lhůta se vztahuje vždy k jednomu kusu zboží. L, vhodné pro postavu 1- 178cm XL vhodné pro postavu 1- 189cm, materiál mikroplyš, se zipem.


Teplákové dupačky dětské teddy panda. Tyto pandí dupačky jsou určené pro starší děti. Připravené jsou ve velikostech vhodné pro děti o výšce 1až 1cm.


Overal je vyrobený ze 1 polyesteru ve stylu plyšového medvídka. Roztomilé bavlněné kojenecké dupačky New Baby Panda pro miminka. Dupačky jsou proužkované a zdobené obrázkem pandy a nápisem COOL.


Na tlapkách je hlavička pandy a 3D ouška.

Praktické zapínání na cvočky na ramínku a mezi nožičkami velmi usnadní oblékání a přebalování. Bavlněné dupačky New Baby Panda pro miminka je v šedo-bílé barvě. Zapínání na cvočky na ramínku a mezi nožičkami. Kojenecké oblečení je z materiálu 1 bavlna. Mimořádně pohodlné dupačky pro dospělé Kigurumi - panda budete milovat.


Nosit se dá jako karnevalový kostým, overal na spaní nebo jako domácí oblečení. Dospělé dupačky pro ty nejvíc COOL lidičky. Ke každým dupačkám pár bačkor ZDARMA! Garantujeme 1 spokojenost, všechny dupačky jsou SKLADEM!


Dětské dupačky Skippy teddy panda jsou vyrobeny z kvalitního, pevného materiálu, který je velmi příjemný na dotek. Overal má kapsu na přední straně (klokanka), dlouhý dvoucestný zip, který lze zapnout až do kapuce, dvě postranní kapsy na zip a kapuci s ouškama.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky