čtvrtek 13. září 2018

Švestková marmeláda v domácí pekárně

Vypracujeme těsto, buď ručně nebo v domácí pekárně. Vykynuté rozdělíme na poloviny. Každou polovinu rozválíme na velkou placku, potřeme kečupem smíchaným s trochou oleje, posypeme kořením na pizzu, st.


Při přípravě povidel nepřidáváme žádný cukr. Povidla je lepší skladovat v menších sklenicích. Doba přípravy a název programu se mohou lišit podle typu domácí pekárny.

Vyberte si ze stovek receptů na švestková povidla v pekárně , které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření švestková povidla v pekárně. Ingredience: kg švestek, lžíce octa, trocha cukru, špetka lžičky mleté skořice, roztlučený hřebíček, polékové lžíce rumu.


Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Pokapeme cikcak octem a dáme na hodinku odležet. Ponorným mixérem poté rozmixujeme v plastové misce a nalijeme. Tématické fráze: švestková marmeláda marmelada ze svestek švestková marmeláda recept recept na švestkovou marmeládu švestky marmeláda domácí švestková marmeláda marmelada svestkova marmeláda ze švestek recept švesková marmeláda džem ze švestek recept marmelada z švestek recept švestková marmeláda nejlepší.


Marmeláda v domácí pekárně recepty, které budete milovat. Poprvé, když maminka udělala chléb v domácí pekárně , kterou jí nadělil Ježíšek pod stromeček, jsme se nestačili divit.

Tak dobrý chléb jsme neměli ani za komunismu. Není nic jednoduššího, než si vyrobit marmeládu v domácí pekárně. A velkou výhodou výroby v domácí pekárně je skutečnost, že marmeláda je neustále míchaná – a proto.


Jde to v pekárně bezva já v ní i škvařím sádlo. Ocenil jsem že se sma vypla když jsem u toho usnul. Po ukončení programu nalijeme džem do skleniček, které jsme minut sterilizovali v troubě při 150°C (není nutné).


Tématické fráze: broskvová marmeláda z domácí pekárny recept na broskvovou marmeladu domácí broskvová marmeláda broskova marmelada zaváření broskví broskvový jam jam z broskvi džem z broskví recept broskvová marmeláda v pekárně broskvový džem bez chemie marmeláda z broskví-recept broskvová marmeláda z pekarny. Pokud má vaše domácí pekárna na chléb speciální funkci džem, můžete zpracovat zásoby ovoce z mrazáku na chutnou marmeládu i bez dlouhého stání u sporáku. Vyzkoušeli jsme, jestli vám to skutečně ušetří čas i práci. Recept na Švestková marmeláda - návod na uvaření pokrmu.


Jednak koření někdy způsobí plesnivění marmelády, jednak se aromatická příchuť poměrně brzy omrzí. Proto je výhodnější dochutit marmeládu kořením nebo alkoholem až po otevření skleničky, a to jen v takovém množství, jaké se spotřebuje. Omyté, vypeckované ovoce pomeleme, nakrájíme nebo nasekáme - záleží jeké chceme mít v marmeládě kousky. Vložíme do pekárny, přidáme želírovací cukr a zapneme program MARMELÁDA (u pekárny ETA).


Většina z nás zná švestková povidla, která lze sehnat snad v každém obchodě s potravinami. Ale co taková švestková marmeláda ? To musíte mít velké štěstí, abyste na ni narazili, a pokud chodíte nakupovat jen do běžných marketů, pak je to šance prakticky nulová. Takže jestli máte o tuto pochutinu zájem, bude.

Překvapivě domácí pekárna umí mnohem více než jen péct chleba. Domácí pekárna - recepty na každý den. Zkuste si v domácí pekárně udělat svou vlastní domácí marmeládu z pomerančů.


Pomeranče oloupejte a přesypte do domácí pekárny a přidejte želírovací cukr. Poté v mixéru pomerančovou šťávu smíchejte s kousky kiwi a směs přelijte do domácí pekárny. Přisypte cukr, želírovací prostředek a nastavte program „Džem“.


Po minutách je marmeláda na světě, plňte jí pečlivě vymyté sklenice a pevně je utěsněte víčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky