čtvrtek 6. září 2018

Plastová vanička velká

Stojan na vaničku, který můžete vidět na ilustrativním obrázku, je momentálně vyprodaný, ale na… 7Kč. Ikea vanička je ale proti ní malá. I když tahle má uvnitř vaničky cm. Koupila jsem jí před pár lety, teď rozměr uvádí trochu jiný, ale bude asi stále stejná.


Velká mycí vanička je vhodná zvláště pro technické místnosti či prádelny.

Vyrobena sendvičovou technikou z polypropylenu odolného proti nárazu, teplotě, zředěným kyselinám, louhům a rozpouštědlům. Komplet dodáván s přepadem, vtokovou armaturou R 1½, sítem, zátkou s řetízkem a upevňovacím setem. Ideální pro praktické, pohodlné a bezpečné koupání Vašeho miminka. Veselé obrázky dítě zaujmou. Délka vaničky je 1cm.


Detská vanička od značky Maltex s obrázkami dinosaurov je vyrobená z tvrdeného, nezávadného plastu. Na jednej strane vaničky sú dve priehradky napríklad na mydlo a hubku pre bábätko.

Kvalitná plastová vanička na zver - Veľká, vyrobená z kvalitného masívneho plastu. Vaničku naplněnou vodou nepřemisťujte. Je veľmi odolná voči poškodeniu a poveternostným vplyvom. Tak přesně tyto potřeby řeší plastová jezírka.


Díky nim můžete mít v zahradě vodní prvek vcelku rychle a snadno. Instalace je jednoduchá. A výsledný efekt dobře zabudovaného plastového jezírka je skvělý. Nikdo nemusí poznat, že v zemi se nachází plastová vana. Tega Baby dětská vanička Aqua velká modrá.


Tega baby vanička velká plastová od 2Kč - Heureka. Klasická dětská koupací vanička , vhodná i do stojanů. Modrá, růžová, bílá, žlutá, zelená, fialová. Plastová umyvadla a výlevky Nicoll jsou vhodné pro využití v interiéru i ve venkovních prostorách díky výborným technickým vlastnostem, vysoké odolnosti proti povětrnostním vlivům a snadné údržbě. Nejčastěji slouží na zahradě, v garážích, sklepích, technických místnostech, prádelnách apod.


Díky rovnému dnu bude mít miminko v dětské vaničce na koupání dostatek prostoru i pro hraní a vy se při mytí pohodlně dostanete ke všem částem těla.

Dětská plastová vanička s rovným dnem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Plastová výlevka , komplet so sifónom CH-3Rozmery: 4x 3mm Prevedenie: plast Farba: biela. NICOLL ABU MULTISET víceúčelové umyvadlo 550x450mm se zadní stěnou a odkladací plochou. Velká profilovaná plastová vanička 2vKOMFORT.


Dvě možnosti použití - pozice ležící pro a sedící. Krásná plastová růžová vanička z plastu pro všechny malé maminky a jejich miminka - panenky. Tato krásná hračka je vyrobena z kvalitního a odolného.


Pokladničky skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky