pátek 7. září 2018

Digestoř whirlpool akr 686 ix

Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti. Málokdo však ví, že digestoř potřebuje pravidelnou péči jako každý jiný spotřebič – nestačí ji otřít od prachu. Bezchybného provozu, který zaručí kuchyni bez mastnoty a. Whirlpool AKR 6IX alternativy - Heureka. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Kategorie odsavače par: kom. Specifikace WHIRLPOOL AKR 0G BL Popis produktu Dekorativní nástěnný odsavač par Perimeter je typ odsavače par s revolučním způsobem odsávání přes štěrbinu.


Uhlíkový filtr není součástí balení. Na odstranění i velice odolné mastnoty z digestoře doporučujeme používat vysoce účinný odmašťovací sprej ODS 4, který v domácnosti využijete i při péči o troubu či barbecue gril. Elegantná kombinácia skla a nerezu. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Roční spotřeba energie 1kWh je největší z našeho srovnávacího testu, a to nejen v porovnání s méně výkonnými modely, ale i se stejně či více výkonnými. Komínová digestoř s dotykovým ovládáním nabízí možnost ostranění všech pachů. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Tento model poskytuje také recirkulační provoz. Nechybí ani osvětlení a šířka odsavače par činí cm. Tři stupně výkonu, osvětlení zajišťují dvě halogenové žárovky o výkonu W. Průměr odtahové roury je cm.


Odsavač má skleněný doplněk. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Oferă o descriere clară și detaliată a problemei și pune întrebarea ta. Komínový odsavač par disponuje výkonem až 3mza hodinu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Dokonale si tak poradí s ovzduším i ve větších kuchyních.


Umožňuje odsávání do komína i recirkulaci. Neutrální design s výsuvnou částí zajistí výbornou funkčnost bez narušení estetiky vaší kuchyně. Maximální výkon odsáváníÚdaj o množství odsátého vzduchu.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní.


Výkon lze regulovat ve třech stupních, při nejnižším je úroveň hluku dB. Kvalitní osvětlení zajišťují dvě halogenové žárovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky