pondělí 24. září 2018

Nástěnný organizér na šroubky

Nabízíme širokou nabídku závěsných organizérů na šroubky a nářadí do každé domácnosti a garáže. Organizér na šroubky a nářadí doručíme spolehlivě do druhého dne. NTBNPORDERLINE Univerzální a užitečný panel na šroubky , matice,.


Plastový organizér na šroubky s průhlednými malými výsuvnými zásuvkami. Na stavbě oceníte modulové organizéry, které lze skládat a označovat štítky, takže máte vždy ve všem přehled. Závěsné organizéry se budou hodit do každé dílny.

Lze do nich umístit, jak nářadí, tak všechny šroubky a matice, které se vám doteď povalovaly na zemi i na stole. Zásuvky a přepážky jsou vyrobeny z trvanlivého. Velmi praktický a stylový organizér na nářadí z vysoce odolného plastu. Kis TOOLS ORGANIZER se přidělá jednoduše přímo na stěnu a je ideální volbou pro uspořádání všech nástrojů, které potřebujete mít po ruce.


Nastavit můžete horizontálně i vertikálně. Udělejte si v dílně pořádek se závěsným boxem, organizérem na šroubky. Povalují se vám v garáži nebo dílně šroubky a ruční nářadí bez ladu a skladu?


Dejte své dílně řád a pořiďte si závěsné organizéry. Organizéry lze jednoduše upevnit na zeď a každý nástroj i matice budou mít své místi.

Sami si tak nakonfigurujete, jak bude celý. Nabízíme široký výběr stohovacích plastových boxů na šroubky v devíti různých velikostech a několika barevných variantách. Nabízíme plastové kufry na nářadí v bytelném provedení v různých objemových variantách od těch nejlevnějších až po profi kategorii. Ideální na uložení drobného spojovacího materiálu.


Rozměryzásuvek jsou 59x139xmm. Nosnost boxu je cca kg. Lze ji kombinovat s ostatními výrobky této skupiny. Součástí dodávky nejsou šrouby na.


Budete je mít uspořádány a přehledně uloženy. Průhledný plastový organizér , box na velmi oblíbené barvené gumičky, drobné díly, šroubky a jiné malé předměty které chcete mít vždy pěkně uložené a při ruce. Nabízíme kvalitní plastové a ocelové nástěnné sady pro jednouché a přehledné uložení drobného materiálu v dílně jako jsou šroubky , podložky, vrtáky, ale i šroubováky a jiné nářadí. Přenosný dvojitý ruční kufřík, organizér na šroubky , matice, podložky, těsnění a jiné drobné předměty. Sada se skládá z úložných boxů různé veli.


Přehledné uložení montážního materiálu do regálů s plastovými boxy, organizérů na šroubky , nebo ručního nářadí a pracovních pomůcek při práci v dílně je jedna z nejcennějších vlastností pracovního prostoru. V případě snadné orientace v dílně a dílenském vybavení jsou veškeré úkony mnohem rychlejší. Už žádný nepořádek a rozházené šroubky , vše budete mít s organizérem na nářadí ORDERLINE značky Prosperplast na jednom místě v přehledných boxech.


Balení obsahuje skříňku se šuplíky. Hledáte box na sroubky ?

Nástěnný výklopný box na šroubky 921. U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Všestranné využití, do domácnosti, dílny pro rybáře na řybářsské háčky a návnady. Organizéry na drobný materiál (šrouby, šroubky apod.) V této kategorii obchodu najdete širokou nabídku organizérů na drobný materiál ( šroubky , šrouby apod.).


Většina produktů skladem v Ostravě (kde si je také můžete vyzkoušet před nákupem nebo osobně odebrat a snížit si tak i případně cenu produktu). Některé organizéry jsou vybaveny uzavíracím klipem na pantu, jiné mají standardní pevné plastové západky. Lidl nabízí v akci nástěnný organizér Powerfix, který tvoří tři stabilní spojitelné desky plus držáky a háky v různých velikostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky