pondělí 10. září 2018

Ocílky

Díky oválnému tvaru ocílky je zajištěna vyšší efektivita při broušení. Tvarovaná rukojeť je na dotek měkká a příjemná do ruky i při delším broušení. Každý nůž se používáním otupí. Jednou z cest, jak vrátit noži původní ostrost jsou právě ocílky.


Pomocí nabízených ocílek dosáhnete rovnoměrného nabroušení s maximální ostrostí.

Kromě ocílky nabízíme i další nástroje pro broušení nožů. Ocílky slouží k udržování a obnovování ostří nože. Kovová ocílka, může být kulatá nebo oválná a slouží k vyhlazení ostří.


Keramická nebo diamantová ocílka nůž jemně nabrousí. Ocílky nabízíme v několika délkách, profilech a hrubostech. Naše ocílky jsou vhodné pro domácí i profesionální použití.


Ocílka představuje velmi dobrého a účinného pomocníka do vaší kuchyně.

Má jedinečnou vlastnost, která spočívá v narovnání ostří, přičemž neodebíráte žádný materiál z nože! To samozřejmě nejde dělat do nekonečna. Profesionální nože, nástroje, ocílky a brusky německé firmy F. Nakupujte přímo u autorizovaného prodejce! Nejprodávanější produkty z kategorie.


K č (vč. DPH) Koupit Ocílka HOME PROFI cm. Kč (vč. DPH) Koupit Ocílka PRESTO cm.


Nabízíme online prodej sortimentu řeznických a uzenářských potřeb, nože, ocílky , protahovací ocílky , sekáče, umělá a přírodní střeva. Pokud se podíváte výše na fotku sáňo- ocílky , mimochodem klenotu mé sbírky, zaměřte se pozorně na detail zápasu psa s hadem. Had tvoří spodní část ocílky , na které byl přinýtován železný plátek.


O tom, že je tento unikátní kousek o pár století starší než klasické ocílky , nebude jistě nikdo pochybovat. Je velmi praktická, kruhového průřezu. Ocílka s kulatým brusivem, nylonovou rukojetí a kroužkem na zavěšení. Victorinox malých rozměrů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Aby zůstaly vaše nože, sekáčky a nůžky co nejdéle ve výborné kvalitě, je třeba se o ně vhodně starat.

Kromě běžného důkladného mytí či leštění bychom neměli zapomínat ani na pravidelné broušení. Brousky a ocílky jsou báječné pomůcky pro domácí ostření různých předmětů. V nabídce najdete různé typy. Velkou část zboží máme přímo skladem a připravenu k okamžité expedici.


Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Přinášíme Vám ty nejkvalitnější nože a ocílky firmy Freidr. DICK, díky kterým si hravě poradíte. Nyní má dceřiné společnosti v USA, Itálii i Číně. Nože jsou vyrobeny kombinací tradičních metod a nejmodernější výrobní.


Brousky, brusky, ocílky Brousky na nože zahrnují širokou škálu produktů. Mezi nejoblíbenější patří oboustranné brousky, kde jedna strana je hrubší a druhá jemnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky