čtvrtek 20. září 2018

Postel dub sonoma 180x200

Postel dub sonoma 180x200

Nejoblíbenější dekor postelí? Za nás rozhodně dub sonoma. Jeho světle hnědá barva s nádechem do šeda doplněná o jemnou texturu je přesně to, co dodá vaší ložnici elegantní nádech. Materiál - lamino, ABS hrana. Vyrobena v dekoru dub sonoma.


Multifunkční postel 140×2MICHIGAN dub je ideálním řešením do moderních pokojů. Matrace a rošt nejsou v ceně. Do postele nutné použít samonosný rošt v rámu, matraci v rozměru 1× 2cm. V modernom farebnom prevedení dub sonoma a biela sa hodí k stenám v tmavých aj svetlých farbách, ľahko sa k nemu ladia dekorácie. Na výrobu bola použitá kvalitná laminovaná drevotrieska.


Dvojlôžko poskytuje plochu na spanie s rozmerom 180x2cm. Posteľ je stabilná a pevná. Tento dekor je dnes velmi žádaný a není divu.


Vypadá moderně, ale zároveň působí hřejivě a domácky. Setkáme se s ním jak u masivního dřeva, tak u laminované dřevotřísky. Na své si tak přijde každý, koho tento dekor nadchne, i. Moderná a nadčasová posteľ Malmö je vhodná do každého interiéru.


Nalezeno: 1produkt ů. Oceníte aj praktickú konštrukciu s možnosťou nastavenia výšky lôžka. Dekor řezaného dubu imituje přirozenou krásu dřeva. Kvalitní slovenský výrobek Dodávané v demontu. Variabilní postelový program ARIZONA spojuje lehkost, praktičnost i skvělou cenu.


Díky plovoucímu vzhledu v kombinaci s moderními barvami vznikla otevřená a vzdušná postel , která vás zve k odpočinku. Ložná plocha je 180x200cm. K posteli můžete objednat noční stolek samostatný nebo závěsný. Všechny hrany postele jsou opatřeny kvalitní ABS hranou v dřevodezénu.


Prvky pokryté bílou barvou (bočnice postele a boční desky u čel postele) jsou vyrobeny z masivního borovicového dřeva, díly postele v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z vysoce kvalitní desky MDF. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Součástí postele není rošt a matrace. Moderní postel ve venkovském stylu z německé produkce BERGAMO zhotovená z kvalitního lamina v provedení dub sonoma. Uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka a poskytne klidný a ničím nerušený spánek.


Hodí se do dětského, studentského nebo hostinského pokoje. Jde o nábytek, na kterém se nejen dobře spí, ale je na něj i radost se dívat. Nikde není řečeno, že musí být vyrobena právě z dubu.


Postel dub sonoma 180x200

Existují masivní i laminové postele s tímto dekorem. Díky tomuto řešení, působí postel lehce a vzdušně. Manželská postel do ložnice, nebo pokoje pro hosty. Navíc obsahuje lamelové rošty i dolní. Rozměry ŠxVxH: postel : 186x90x20cm.


Je vyrobená z lamina tl. V souvisejících produktech naleznete další prvky z kolekce Tera. MAGNAT postel Sara 180x2s roštem - masiv borovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky