pondělí 10. června 2019

Jed na myši a pes

Okrem klasických nástrah mnoho ľudí používa v garážach alebo v okolí domu jed na potkany a myši. Okrem prvotného nebezpečenstva požitia jedu sa pes môže otráviť aj v prípade, že myš nájde a zje. Dobrý den, jak poznám, že pes sežral jed na myší? A pokud se tak stalo, jako postupovat - máme měsíční fenu.


Pes snědl jed na potkany a krysy. Jed na krysy či potkany je toxický i pro psy.

Samozřejmě ne v takové míře. Rychlost účinku a míra poškození se přibližně odvozuje od hmotnosti daného psa či feny. Pokud tedy pes sežral jed na hlodavce, projeví. Jak fungují jedy na krysy. Pro trávení hlodavců se totiž používá mnoho různých látek s různým způsobem působení a tím pádem i vzniklá otrava je různá.


Některé látky, které se používaly jako jedy na krysy jsou už zakázané (strychnin), jiné se u. Soused na vedlejším pozemku má návnady jedu na myši -vím že pes se tímto může otrávit,kolik jedu by musel pes pozřít aby u něho nastala otrava,stačí když sežerte myš která jed pozřela a nebo když myši několik kuliček roznesou případně ke mě na pozemek. Jedy na myši v naší nabídce totiž mají jednu obrovskou výhodu: účinkují až po několika dnech, a myši tak po jejich pozření nemají podezření, že jde o jed. Na nástrahu se proto postupně vrhnou všechny.

Všechny dnes prodávané jedy na myši fungují na principu antikoagulantů. Antikoagulanty jsou látky které zabraňují. Když vidíte, že pes takový jed na krysy sežral, dá se léčit a vyléčit podáním protijedu, kterým je vitamín K. Když začnete s léčbou až když je pes otrávený, je to horší, protože vitamín K potřebuje zase aspoň den k tomu, aby se projevil jeho účinek, no a když pes krvácí, je to sakra dlouhá doba.


Pozor na to, že kdyby některé z nich sežrali pes nebo kočka, mohou se otrávit. Existují však přípravky s nahořklým chuťovým odpuzovačem, po nichž budou zvířata zvracet, jed na myši se jim však nedostane do organismu a otrava jim nehrozí. Na každém z prostředků je napsáno, zda může uškodit domácím zvířatům.


Chtěla bych Vás požádat o radu, pes mé tety snědl jed na krysy. Omlouvám se, že nemám žádné konkrétní informace, např. Léčí ho živočišným uhlím, udajně nějakým kapkami, které prý velice finančně nákladné a bude je prý muset.


Môžete na to využiť radu odpudzovačov na bázi postreku, ďalej môžete siahnuť po dymovniciach alebo akustických plašičoch krtov, ktoré ich zaručene vyženú z vašej záhrady. Ak si neviete rady s myšami a inými hrabošmi, použite na nich deratizačné lepidlá, prípadne lepiace dosky alebo lepové pasce. Navyše otrava jedom je veľmi nehumánny spôsob, pretože po jeho požití dochádza k pomalej a bolestivej smrti.


Jedy napadnú pečeň a znemožní zrážanlivosť krvi. Jed určený pro hubení hlodavců je toxický i pro psy. Ne v takové míře, ale rychlost účinku i příznaky závisí na množství požité látky a velikosti psa. Jedná se o kumarinové jedy (například warfarin) s opožděnými účinky.


To znamená, že příznaky se neprojeví ihned a postupně se stupňují. Jestliže zasáhneme rychle a zvířeti dopřejeme odbornou pomoc.

Zbavte se hlodavců pomocí účinné nástrahy. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Ak chcete mať istotu, potom si určite zakúpte návnadový box alebo deratizačné krmítko, do ktorého sa dostanú iba hlodavce. Pri práci s jedom sa vždy riaďte pokynmi, ktoré nájdete na jeho balení.


Najúčinnejšie otravy a jedy na potkany Ratimor Jed účinne zabíja myši , potkany, krysy a hraboše. Výhodou tohto produktu je to. Pokud používáte v domácnosti jed na hubení hlodavců, dbejte na to, aby nástrahy byly nepřístupné pro Vaše zvířecí mazlíčky. Venku mějte psa neustále pod dohledem, ideálně stále na vodítku, během pobytu na volno se Vám pes nesmí ztratit z očí. Pokud má tendence venku ochutnávat cizí materiál, nechávejte mu při.


Pokud vás zajímá, proč nástrahy na myši nejsou jedy, přečtěte si článek Co obsahují nástrahy na myši , krysy a potkany. Kde koupit jed na myši ? Deratizační staničky i nástrahy si můžete koupit ve specializovaných e-shopech. Prodej „jedů“ a nástrah pro myši často zajišťují také hobbymarkety a podobné obchody. Můj pes mi teda zviřátka velmi respektuje, ale třeba s návykem na to, že potkan je úplně vobyč další kus smečky mi prostě pomohl co největší kontakt.


Pes byl držen pod povelem lehni a potkan pobíhal okolo a seznamovali se. Vím, že s myší se to asi moc nedá a taky je rozdíl mezi mým mikropsem, kterej by nikomu. Bros Zrno na myši a potkany 6x g: Přípravek je určený k deratizaci hlodavců zvláště krys a potkanů.


Obsahuje celá zrna určená k likvidaci myší uvnitř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky