čtvrtek 13. června 2019

Ruční mlýnky na kávu

Mlýnek na kávu Hario Mini Mill Slim oceníte zejména při cestování. Je velice malý, skladný a díky plastovému tělu také lehký. Najednou pomele až g kávy, což vystačí bohatě na dva šálky kávy.


Zásobník s namletou kávou je možné zavíčkovat a mletou kávu tak připravit dopředu. Pokud se rozhodujete mezi ručním a elektrickým mlýnkem, a melete pár gramů kávy denně, vsaďte na mlýnek ruční. Kávu s ním namelete lépe, šetrneji a výsledek bude mnohem lepší.

Nabízíme mlýnky na kávu s keramickými nebo ocelovými mlecími kameny. Jak vybrat mlýnek na kávu. Aby se z mlýnku na kávu stal praktický a spolehlivý pomocník, je žádoucí jeho výběru věnovat dostatečnou pozornost.


První krok by měl směřovat k výběru typy mlýnku, tedy jestli si pořídíte ruční nebo elektrickou variantu. Následovat budou méně důležité i vysoce užitečné parametry a. A proto vám v recenzi mlýnků na kávu přinášíme to nejlepší nabízené v obou variantách! Ruční nebo elektrický mlýnek? Zvolit elektrický nebo raději ruční mlýnek na kávu ?

Cítíte ji pod rukama a patří k celkovému rituálu. Mlýnky , které nabízíme, od společnosti Hario, mají kónické keramické kameny a dají se lehce udržovat. Moderní ruční mlýnek na zrnkovou kávu s prvotřídním keramickým mlecím mechanismem. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku, několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová. Mlýnky na kávu ruční nebo elektrické s kvalitními mlecími kameny a nastavitelnou hrubostí mletí.


Vyberte si z nabídky Barazta, Hario a dalších značek. Nevíte, jak vybírat mlýnek? Podívejte se na náš návod! Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku.


Na menší množství kávy postačí ruční mlýnek na kávu. S lehkostí je využijete i na cestách, pro které je ruční mlýnek na kávu jako stvořený. Všechny mlýnky na kávu ( ruční i elektrické) disponují dvěma základními mechanismy: tříštivým ostřím a mlecími kameny.


Volba správného mlecího mechanismu přitom dokáže výrazně ovlivnit kvalitu mletí a vlastnosti namleté kávy (aroma, konzistenci apod.). Rozhodně se proto vyplatí tento základní parametr neopomenout. Od firmy Porlex zakoupíte kvalitní ruční mlýnky na kávu , které jsou z kvalitního kovového materiálu.


Jsou to ideální ruční mlýnky na domácí použití. Nevýhodou může být, že tyto kávomlýnky mají menší nádobu na kávu. Tyto mlýnky mají kvalitní a robustní keramické kameny.

Tento osvědčený způsob výroby zaručuje velmi dlouhou životnost. Udávaná záruka na mlecí mechanismu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní mlýnek od české firmy s více než 90letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky