pondělí 10. června 2019

Stroj na popcorn pronájem

Stroj na popcorn pronájem

Na přání je možné sáčky potisknout logy, či různými slogany. A co je nejlepší, popcorn potěší i dospělé. Kromě toho, na každé dobré párty nesmí chybět něco pro mlsné jazýčky. Pronájem stroje na popcorn.


Stroj na popcorn pronájem

Pronajměte si stroj na popcorn. V tomto regionu bohužel není dodavatel poptávané služby. Půjčovna, pronájem strojů: je služba, kterou poskytujeme jak pro podnikatelské subjekty tak i pro fyzické osoby, které potřebují stroje , zařízení nebo inventář z naší nabídky na různé akce, firemní eventy, jarmarky nebo i drobné rodinné oslavy.


Výkonově a rozměrově nejmenší popcorn stroj s vyjímatelným nerezovým kotlíkem s dvojitým dnem a zabudovaným termostatem. Kabinet má vnitřní osvětlení a spodní ohřev, na udržování teploty vyrobeného popcornu na podávací teplotu. Okouzlí nejen šmrncovním designem, ale také osvětleným vnitř. Specializovaný internetový eShop pro kino bary, občerstvení, bufety, bistra, restaurace, pro malé živnostníky ale i pro velké síťové provozovny. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny.


Stroj na popcorn pronájem

Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty. Uvedené suroviny jsou doporučeny výrobcem pro optimální výsledek požadovaného produktu a vhodné pro daný stroj. Nedoporučujeme používat, zejména u stroje na popcorn , cukrovou vatu a bubliny jiné, než doporučené suroviny a náplně. Ceny jsou platné pouze k pronájmu stroje , samostatný prodej po dohodě. Výrobník popcornu Litomyšl, popcornovač, pronájem výrobníku popcornu.


Zapůjčíme Vám popcornovač pro dětské akce, popcornovač na dětské dny a kulturní akce. Termín dodání 2-pracovní dny. Prodej, servis a bezplatný pronájem stroje na přípravu kávy, kávovary. Popcorn nesmí chybět na žádné kulturní akci. Ideální na dětské akce, popcornovač na dětské akce, obecní slavnosti.


Hliníkový rám, skleněné výplně. Dodáme i popcorn pro Vaše akce. Sladký, slaný popcorn. V kategorii výrobník popcornu najdete profesionální produkty vysokého výkonu, které slouží pro výrobu popcornu. Svou výkonností je tento stroj určen do míst s vyšší návštěvností (pěší zóny, stánky s občerstvením, koupaliště, hrady, zámky, náměstí atd.).


Podobně jako u cukrové vatě se jedná o sortiment s velmi vysokým ziskem z prodeje. Profesionální stroje na výrobu sladkého a slaného popcornu. Tato zařízení obohatí každý dobrý podnik čerstvým voňavým popcornem. Chybět by neměl především na koncertech, stánkovém prodeji, sportovním stadionu či koupališti.


Kde je návratnost zařízení téměř okamžitá! Stylový, efektní, osvětlený výrobník POP-CORNU je profesionální stroj , vhodný pro přímý prodej a uchování ho teplého. W se může pochlubit hned několika naprosto parádními vlastnostmi, díky kterým bude váš pop-corn opravdu parádně chutnat.


Od koupě stroje na popcorn až k výrobci kukuřice byste měli klást důraz na správný výběr, abyste tak mohli Vašim hostům nabídnout skutečně chutný popcorn. Stroje z internetového obchodu společnosti expondo mají velkou přednost a sice to, že jsou hygienicky nezávadné a nabízí prvotřídní kvalitu. Jeho obrovská výhoda je možnost provozu nezávislého na elektrické síti. Suroviny a vše potřebné mohu dodat, prov. Jsme přímým dovozcem amerických strojů na výrobu zábavného občerstvení.


Poskytujeme také autorizovaný servis všech strojů. Návod k výrobníku popcornu. Druhy náplní, spotřebního materiálu a ceny.


Barevný cukr s velkými krystaly vhodný na výrobu barevného sladkého popcornu. Nabizim malo pouzity,velmi stabilní a konstrukčně pevný a kvalitní POPCORN stroj v klasickém dizajnu. Rozměry: š49xh49xv74cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky