čtvrtek 6. června 2019

Philco pw 12

K dispozici je ukládání vína ve vertikální i horizontální poloze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. K dispozícii je ukladanie vína vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.


LED osvetlenie interiéru, displej, cirkulácia vzduchu alebo termoelektrický chladiaci systém je samozrejmosťou. Pre milovníkov vína, ktorí si ho chcú doma správne uchovať. A palackok függőleges vagy vízszintes helyzetben tárolhatók.


LED beltér világítás, kijelző, levegő keringtetés, termo-elektromos hűtőrendszer. A borkedvelők a készülékben előírásszerű módon tárolhatják a kedvenc boraikat. Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání. Pro zobrazení veškerého nastavení pak slouží LED displej.


Aquamarine Table of Epoxy! Аквамариновый Стол из Эпоксидки! Tato vinotéka s pěti lehce uzpůsobitelnými kovovými policemi poskytuje přehledné uložení vašich vín.


Ukládat je můžete ve svislé i vertikální poloze. Teplotní rozsah chladničky nápojů je - 22°C a máte zaručen tichý provoz bez vibrací. Uvnitř víno ukládáte na kovové police a máte na výběr uložení vertikálně i horizontálně pro případ nedopitého obsahu v láhvi. Obsah zajistí hermeticky uzavřené dveře.


Pre zobrazenie celého nastavenia potom slúži LED displej. A Philco PW fémpolcos borhűtőben a palackokat jól áttekinthető módon lehet tárolni. Je vybavena automatickým odmrazováním, díky. Táto vinotéka s piatimi ľahko prispôsobiteľnými kovovými policami poskytuje prehľadné uloženie vašich vín.


Philco PWje voľne stojaca vinotéka s kapacitou až na fliaš. Ukladať ich môžete vo zvislej aj vertikálnej polohe. Voľne stojaca jednozónová vinotéka v energetickej triede A pre fliaš s celkovým objemom l, kovovými policami a nízkou hlučnosťou. Přístroj má tichý a bezvibrační chod. Nejpopulárnější dle zájmu spotřebitelů z Heureky.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Volně stojící jednozónová vinotéka v energetické třídě A pro lahví s celkovým objemem l, kovovými policemi a nízkou hlučností. Velmi praktické je rovněž automatické odmrazování. Je vhodná především do menších prostor.


Lednice má pouze jednu chladící zónu. Vinotéka má velmi tichý provoz bez vibrací. Cenově atraktivní vinotéka Philco s čtyřmi kovovými policemi, která nabízí užitný objem litrů, což odpovídá kapacitě na lahví.


Philco pw 12

Nejlevnější Philco PW najdete u nás. Hodí se tak do kanceláří, hotelů, penzionů, ale i domů. Využívá navíc termoelektrický chladicí systém, jenž je zárukou bezkonkurenčně tichého chodu a minima.


Optimálna cirkulácia vzduchu a potrebného chladenia je zaistená. Proto ponechte spotřebič po dobu hodin před zapnutím ve vertikální poloze, aby olej natekl zpět do kompresoru. P o vybalení spotřebič pečlivě prohlédněte, zda není nikterak poškozen.


Přesvědčte se také, že kabel není poškozen. Zjistíte-li nějaké závady, vypněte spotřebič a kontaktujte prodejce nebo v. LED osvětlení a jednoduché senzorové ovládání, LED displej, systémem pro cirkulaci vzduchu Fuzzy Logic a automatickým odmrazováním, ovládací panel s dětským zámkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky