středa 19. června 2019

Hba23s150r

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Online help and support. Customer service support you can depend on.


We provide everything from an expert repair service to helpful advice, giving you the level of service. Na první pohled vás zaujme svou elegantní kombinací nerezového pláště a černých skleněných dvířek. Trouba disponuje hned druhy ohřevu a spadá do energeticky úsporné třídy A. Funkčně nabízí tato trouba několik způsobů pečení, takže ať už se rozhodnete pro topná tělesa či horký vzduch, vždy bude výsledek chutnat báječně.


The 24-hour service for your power tools. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na prvý pohľad vás zaujme svojou elegantnou kombináciou antikorového plášťa a čiernych sklenených dvierok. Rúra disponuje hneď druhmi ohrevu a patrí do energeticky úspornej triedy A. S jeho pomocou dosiahnete rovnaké výsledky varenia a pečenia na viacerých úrovniach súčasne.


Bosch HBA23S150R je litrů. Nastavíte požadovaný druh ohrevu a teplotu a okrem toho ešte tlačidlo rýchloohrev. Spotrebič sa najprv maximálnym výkonom predhreje na požadovanú teplotu a až potom sa automaticky prepne na zvolený druh ohrevu. Прибор снят с производства. D горячий воздух Plus, гриль с конвекцией, Vari-гриль.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Tento návod k použití si pečlivě prostudujte. Návod k použití a montážní návod si pečlivě uschovejte.


Pokud předáte spotřebič další osobě, přiložte oba návody. Minusy: − Tento typ trouby je dodáván s pouze jedním plechem a roštem. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Parts for other appliance will dispatch after lockdown is over. Be the first to review this product.


Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Olcsó HBA S 1R Beépíthető sütők árak, akciók. Fits over the D-shaft of the selector switch or thermostat to allow the control knob to be fitted correctly.


Vestavná trouba s jedinečným horkým vzduches jeho pomocí docílíte na více úrovních současně stejných výsledků pečení a vaření. My pro Vás stále pracujeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky