pátek 28. června 2019

Loupač brambor professor

Loupaní brambor patří bezesporu k nejneoblíbenějším činnostem při vaření, a tak jistě oceníte pomocníka, který to udělá za vás! Professor LB-8snadno a během chvilky oloupe nejen brambory, ale třeba i kořenovou zeleninu. Loupač (škrabka) na brambory Professor pracuje na principu odstředivky.


Ve spodní části nádoby je nerezový škrábací kotouč, ale i vnitřní strany nádoby mají povrch, který brambory škrábe. Do přístroje vložíte kg brambor , nalijete hrnek vody a zapnete cca na minuty. Brambory jsou pak krásně dočista oškrábány.


Loupačka brambor Professor LB 8zvládne zpracovat kg brambor jen za minuty. Přístroj můžete použít nejen na brambory, ale i na kořenovou zeleninu. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. S kilem brambor se popasuje ani ne za dvě minuty. LoupaATka brambor Professor LB 8najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Loupač brambor Professor LB8za akční ceny #128176;. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Nepoužívejte Váš loupač k jiným než určeným účelům tj.


Před prvním použitím zkontrolujte, zda údaj na výrobním štítku odpovídá napětí ve vaší elektrické síti. Spotřebič je přípustné připojit jen na elektrickou síť, jejíž instalace odpovídá ČSN. Použitá 1x, sešly se v domácnosti dvě,proto prodávám. Snadno oloupe brambory nebo kořenovou zeleninu, objem nádoby litrů, snadné čištění pod tekoucí vodou, bezpečnostní uzávěr víka, příkon jen W. Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci.


Technické údaje: objem nádoby litrů snadné čištění pod tekoucí vodou bezpečnostní uzávěr víka příkon jen W Obsah balení: x loupačka brambor vč. Dala nám ho na vánoce tchyně a já to fakt nevyužiji. Kolik brambor sníte za dvě minuty? A kolik jich za minuty oloupete?


Nečtěte tuhle nabídku, pokud dáváte doma loupání brambor za trest! Elektrický loupač Professor totiž zvládne kg brambor za minuty. Odrazuje vás od vaření neustálé loupání brambor či zeleniny? Loupač neboli škrabka na brambory pracuje na principu odstředivky. Na dně spodní nádoby je hrubý kotouč a vnitřní strany.


Objem nádoby litrů, snadné čištění pod tekoucí vodou, bezpečnostní uzávěr víka, příkon jen W. Výrobní kapacita až ks ovoce, zeleniny za min. Tloušťku odlupování lze n. WETRA-XT o výkonu W vám ušetří spoustu práce a zároveň usnadní život. Oloupe až kg brambor. Pracuje na principu odstředivky.


Má nerezový škrábací kotouč a bezpečnostní uzávěr. Skvělý pomocník do každé domácnosti. Pokud si u nás objednáte elektrickou škrabku na brambory, odpadne Vám zdlouhavá manuální práce.


Používání je velice jednoduché. Do nádoby nalijete 2-hrnky vody, vložíte dostatečné množství brambor a přístroj spustíte. Stav brambor můžete průběžně sledovat, brambory se oškrabou velice rychle a efektivně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky