úterý 18. června 2019

Hodinový strojek brno

Jeho pořizovací cena byla milionů Kč a stavbu vytvořili sochaři Oldřich Rujbr a Petr Kameník za podpory primátora města. Dřevěné polotovary na hodiny k dalšímu dozdobení. Inzerát hodinový strojek starý 2ks. Brno -město, cena 390Kč, od Tom-Sbazar prodej na Sbazar.


Hodiny, hodinový strojek , hodinové strojky, hodinový strojek na baterie,hodinové strojky na baterie, hodinový strojek a ručičky, hodinový strojek s ručičkami, hodinový strojek na zeď,levný hodinový strojek , levné hodinové strojky, hodinový strojek levně, hodinové strojky levně. Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu!

Originální, starožitný, švýcarský, hodinový strojek ! Tento hodinový strojek s délkou hřídelky ciferníkových ručiček 1mm je vhodný pro masivnější ciferníky. Plynulý chod vteřinové ručičky. Matičkou lze upnout materiál o max. Samotná délka šroubovací osičky je - mm, průměr mm. Celou délku osičky můžete využít, pokud strojek zezadu k hodinové desce přilepíte ( nebudete šroubovat matičkou ). Quartzový strojek se zvýšeným kroutícím momentem Q800.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 130. Když denně opravujete hodinové strojky, pojmete touhu vytvořit něco nového a výjimečného.

Velikost strojku je 55x55xmm bez závěsu. Max tloušťka ciferníku 3mm. Délka ručiček: velká - 95mm, malá - 66mm, vteřinová 87mm. Hliníkové ručičky lakované.


Ručičky jsou v oblíbeném vintage stylu. Hodinový stojek má krátký závit (nízkou hřídelí) cm. Tento strojek je vhodný pro materiál o síle maximálně 3mm.


Sada obsahuje: - hodinový strojek s krátkým závitem - černé dlouhé. Prodám starožitné, půlové, funkční, rámové hodiny viz. Hodiny bijí v půl a celou, mají malý obyč. Manžetové knoflíčky hodinový strojek.


Velmi podařené knoflíčky které jsou vytvořené jako hodinový strojek (knoflíčky nejsou funkční jako hodinky). Knoflíčky jsou velmi propracované a technicky jsou do detailu autentické a přitom noblesní. Vhodné pro košile bílé barvy nebo odstínů různých tmavých barev. Rozbil se Vám hodinový strojek v nástěnných hodinách? Nevadí, nabízíme k prodeji dostupné hodinové strojky quartz.


Každý náš strojek je vhodný do různých typů i pro výrobu originálních hodin. Na hodinové strojky poskytujeme záruku měsíců. Pro vlastní sestrojení hodin nebo výměnu defektních hodinových strojků.

Sestrojte si své vlastní nástěnné hodiny. Napájení: 1x tužková baterie 5V AA. Baterie není součástí dodávky. Ledaco jsem se zde už dozvěděl od zkušenějších uživatelů.


Tak bych se chtěl zeptat jak hodně a čím mazat hodinový strojek , jsetli mazat jen osičky, nebo i ozubrná kolečka a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky