pondělí 17. června 2019

Čištění kondenzátoru sušičky aeg

AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery.


Dryer AEG , disassembling and assembling in two minutes.

Sušička AEG - běžné čištění filtrů. Doteď to dělám jen tak, že to st. Kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem potřebují pro optimální výkon pravidelné čištění horního i spodního filtru.


Dobrý den, jak je prosím u této sušičky řešeno čištění kondenzátoru ? Poprvé ještě v záruce zavolán opravář z AEG servisu a prý to není výrobní vada, ale po sušení nevhodných materiálů a nedostatečném čištění. Oficiální zástupce značky AEG. Doporučujeme nepoužívat aviváž, aby nedocházelo k zanášení.


Pokud dojde k zanešení je nutný zásah servisního technika.

Filtry má sušička hned na několika místech, nejčastěji ve dvířkách či v otvoru dvířek, jeden či dva filtry potom najde me ve spodní části sušičky u kondenzátoru a některé sušičky mají i další filtry, například v kondenzační nádobce. Vzhledem k přibývajícím reklamacím sušiček s tepelným čerpadlem, jsme pro Vás připravili. Nebudete tomu věřit, ale kondenzátor sušičky stojící cca tisíc se čistí tak, že se ze sušičky vzadu odmontuje dekl a tuším motor, a pak se celá.


Otevřete kryt výměníku tepla a dejte ho na stranu. Sklopte packy držáků z obou stran směrem do středu – do vodorovné polohy. Vyjměte kondenzátor ven. Pečlivě jej omyjte pod tekoucí vodou.


Do krabice s kondenzátorem je vstup zepředu i zezadu. Ujistěte se, že se voda dostala ze. Mám spíš obavy, jestli není někde v kondenzátoru. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený.


Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Vášmu profesionálnemu a osobnostnému rastu a budú zohľadňovať Vaše konkrétne požiadavky a špecifické potreby. CUKRÁR - CUKRÁRKA, 2hod. Kontrolka sice ještě nesvítí, ale kondenzátor je velice zanesený, kdy po měsících je téměř úplně zakrytý a zalepený.


Vysávání dle návodu nefunguje a lamely se jsou extrémně jemné na dotek.

Objednejte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro sušičky. Odešleme je přímo z AEG ! Když sušíte prádlo přímo v koupelně nebo někde na sušáku v obýváku, dosahuje vzdušná vlhkost často více než. Společnost AEG vyrábí jak sušičky s tepelným čerpadlem tak kondenzační sušičky bez tepelného čerpadla. Zároveň oblečení chrání před žmolky a vyblednutím. V sekci věnované volně stojícím sušičkám, jsou pro vás připraveny spotřebiče s různými parametry.


Zvolíte-li populární kondenzační sušičku s tepelným čerpadlem, získáte nejen praktického pomocníka, ale ušetříte navíc i nějakou tu energii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky