středa 19. června 2019

Plážové osušky levně

Plážové osušky levně

Vybírejte z naší nabídky plážových osušek. V této kategorii naleznete spoustu krásných osušek, které se stanou vaším oblíbeným doplňkem nejen u vody. Tyto osušky jsou zdobeny nádhernými obrázky ve výrazných sytých barvách.


Mezi jejich přednosti patří hebkost a savost. Jsou velice lehké a skladné, což oceníte. I plážové osušky podléhají módě, proto každý rok přinášíme nové, moderní vzory, které objednáváme vždy v určitém počtu kusů a může se tak stát, že dezén který Vám padne do oka, již za měsíc, či dva nebude dostupný.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ideální nejen na pláž, ale i do bazénu nebo do sauny. V nabídce naleznete i velké plážové osušky vhodné na masážní lůžka. Z široké nabídky si každý vybere. Pro děti máme osušky s pohádkovými vzory Šmoulové, Prasátko Pepina, Mia and Me, Doba ledová, Animal planet a další.


Plážové osušky levně

Takto velké osušky můžete buď rozprostřít přímo na pláž nebo přehodit přes plážové lehátko a užívat si maximální pohody, sluníčka a šumějícího moře. Díky svým rozměrům jsou plážové osušky vhodné i pro dva dospělé. Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky. Ke každé barvě a typu ručníku najdete osušku. Vaše koupelna tak bude dokonale sladěná.


V naší nabídce také najdete plážové a dětské osušky s krásnými vzory. Nadýchané a kvalitní osušky vám přinesou úžasný pocit pohodlí po koupeli. Vsaďte třeba na vysoce kvalitní a oblíbené bambusové osušky. Zahalte se od hlavy až k patě do sametově hebké osušky. Oblíbený froté materiál výborně absorbuje vlhkost a poskytne vám ten důvěrně známý hřejivý pocit, jenž se dostaví po uvolňující sprše nebo koupeli.


Bavlněná plážová osuška s motivem Eiffelovy věže. Plážová osuška Paris Osuška bavlna. Dětské osušky jsou oblíbeným dárkem pro děti na Vánoce.


Tyto opravdu velké osušky přinášejí maximální pohodlí ať už je využijete na dovolené u moře, u rybníka, na koupališti, v sauně nebo i doma v koupelně. K tomu, aby Vás nikdo nepřehlédnul a vypadali jste stylově, Vám nabízíme plážové osušky v pestrých barvách. Vyberte si z rozměrů, které Vám budou nejlépe vyhovovat. Maxi plážová osuška může posloužit nejen k osušení těla. To, že celý svět, včetně naší země bojuje se zákeřným virem nemusíme moc dlouze rozepisovat, každý ví co se děje.


Plážové osušky levně

Rozhodli jsme se dát do prodeje ručně ušité roušky za symbolickou cenu 2- jsou všechny ze 1 bavlny. Stačí si vybrat kvalitní osušku ze správného materiálu s patřičnou gramáží. Levné froté ručníky a reklamní osušky. Na výběr několik barev.


Velice oblíbené jsou i tzv. Nabízíme širokou škálu provedení a barev. U nás navíc za výprodejové ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky