středa 26. září 2018

Průmyslová pračka bazar

Prodám vysokootáčkovou, plně odpruženou a celonerezovou pračku Primus FSs plněním na 16kg v záruce měsíců přímo od naší firmy po celkovém repasování - vše 1 funkční a ve skvělém stavu. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus FSs plněním na 10kg po celkovém repasování a vyčištění v záruce měsíců od vsepropradelny. Průmyslová pračka IPSO HW 131C. Profi pračky tak mají podstatně delší životnost a provozní hodiny. Samozdřejmostí odlišností průmyslových praček je také jejich kapacita a velikost.


Poloprůmyslové pračky jsou. Profesionální VYBAVENÍ a SERVIS pro Vaší prádelnu! Ihned k odvozu, foto v příloze. Pračka je výborném stavu, původní cena 12. Kategorie Pračky - bazar.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. ISTÍRNA ODĚVŮ - PRAHA 9. PRŮMYSLOVÁ PRAČKA PRIMUS. Sekretariát Asociace prádelen a čistíren Generální sekretář Asociace. Sekce Pračky - Elektro bazar - řádková inzerce.


Pračky - Myčky - Sušičky prádla - Sporáky klasické plotýnkové elektrické i se sklokeramickou deskou - Sklokeramické vestavné varné desky a trouby - Lednice chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové pultové i prosklené - GASTRO vybavení provozoven a jiné Čisté. Přídavná nádrž ECOTANK - rekuperace vody. Cena je k jednání - 80. Vyberajte z 7inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Příkon 9kW, napětí 400V. Dom a záhrada - Pracka bazár. Zcela nová, koupená před třemi týdnyVyužita cca pětkrát, tudíž zcela funkční a bez problémů. Internetový obchod gastro zařízení.


Gastronomické vybavení a gastro technika pro stravovací provozy od tuzemských i zahraničních výrobců. Inzerujte nejen automatické pračky, ale také náhradní díly, nebo další prací potřeby. Pořiďte si tuto průmyslovou pračku, která se snadno ovládá. Přední násypka na prací prostředky.


K dispozici odpovídající sušič. Prala roky na jednoho člověka a pak se dostala pěna po kabelech do elektroniky která tím pádem odešla (pěkně vymyšlená konstrukce). K použití vše ostatní - motor, buben, čerpadlo atd. Nabídka Plzeň Za odvoz.


Není vhodný pro provozy. Náš bazar také nabízí nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR! Bílá technika: pračky, ledničky, myčky nádobí, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, sušičky… Na naše některé bílé zboží nebo elektroniku poskytujeme taktéž záruku rok, nicméně tyto produkty u nás dostanete několikanásobně levněji, přesto v odpovídající kvalitě.


SP Přejít do e-shopu KONTAKTY. Vyrobeno z nerezové oceli. Kontrola standartním mikroprocesorem M tj. Sledování fází prostřednictvím LED kontrolek. Až označení dávkování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky