úterý 15. srpna 2017

Povlečení mikroplyš

Povlečení mikroplyš

Povlečení mikroplyš nebo mikroflanel? V naší nabídce uvádíme povlečení mikroplyš , jelikož je tento název v České republice více známý, než povlečení mikroflanel. Ale jedná se mikroflanelové povlečení.


Mikroplyš je skutečným materiálem budoucnosti! Velká výhoda mikroplyšového povlečení je, že se nemusí žehlit. U některých vzorů v nabídce i mikroplyšové.


Velmi oblíbené je povlečení z mikroplyše. Podívejte se na nabídku FAVI. Krásné a příjemné povlečení s 3D potiskem z mikrovlákna. Toto povlečení využijete v každém ročním období, v zimě hřeje, v létě chladí, omakem ho lze přirovnat k bavlněnému saténu. Mezi jeho další výhody patří jeho nenáročná údržba - je rychleschnoucí, není třeba žehlit,stačí pouze vyvěsit,je.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ložní povlečení je rozděleno na mikroplyšové a mikroflanelové protože většina zákazníků zná pouze pojem mikroplyš a po naskladnění povlečení do sekce mikroflanel se v podstatě neprodávalo i když je lepší. V podstatě se jedná o marketingoví tah, i když chápu, že někomu to může motat hlavu. Mimořádně hřejivé povlečení mikroplyš s ověřenou kvalitou za rozumné ceny!


Vyberte si z široké nabídky barev a designů. Garantujeme rychlé dodání! POVLEČENÍ MIKROPLYŠ POVLEČENÍ MIKROPLYŠ. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů.


TOP Q Francouzsk é Sleva až - 50. Je výhřevnější než flanelové povlečení. Mezi hlavní přednosti tohoto povlečení se řadí výjimečná hebkost.


Zachumlejte se do povlečení připomínajícího plyšové zvířátko. To vás opravdu zahřeje. K dispozici je v několika rozměrech a spoustě barev.


Povlečení mikroplyš

Hodí se do ložnice i dětského pokoje. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Nejpohodlnější spaní díky povlečení z mikroplyše. Zavrtejte se do toho nejjemnějšího povlečení , které na světě existuje. Proč koupit povlečení z mikrovlákna? Je odolné, příjemně chladí i hřeje, rychle schne a nemusí se žehlit. Díky tomu, že je vyrobené ze 1 polyesteru, ho lidé kupují také pro alergiky.


Povlečení mikroplyš

Pořiďte si kvalitní povlečení z mikrovlákna na FAVI. Nabízíme bohatý sortiment ložního prádla od předních zahraničních i českých výrobců. Mezi materiály najdete klasickou hladkou bavlnu, flanel vhodný pro chladné zimní noci, krep oblíbený pro snadnou údržbu, a dále mikrokrepové povlečení a ložní povlečení z bavlněného saténu, který nestudí a neklouže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky