pondělí 13. června 2016

Šatní skříň hloubka 30 cm

Zrcadlo, 1kg Šatní skříň 3-dveřová s policemi BASIA. Vytvořená v příjemných kontrastních barevných kombinacích. Vše potřebné pro vaši harmonickou ložnici seženete na našem e-shopu KIKA. Pověste saka, obleky i kostýmky na ramínka, vše se pohodlně vejde.


Do policové části skříně pak dejte to, co nemusí být nutně zavěšené – naše skříně nabízí dostatek prostoru na vše. Skříň má mm ABS hrany.

Vyobrazený dezén bílá - lze vybrat i jiné dezény viz volitelné parametry. Je vyrobena z kvalitní laminátové desky v kombinaci s MDF barvy bílá lesk, korpus je v barvě dub sonoma. MALAGA - Vyrobena je z kvalitního LT hrany s ABS, dveře obsahují bílé sklo.


Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyhledávání výrazu: skříně posuvné dveře hloubka cm. Potřebujete novou šatní skříň do ložnice či do pokoje pro své děti?


Nabízíme šatní skříně prostorné, ale i úzké, které jsou vhodné do menších prostor. Jsou praktické a elegantní.

Do menších pokojů jsou ideální. Ve SCONTU si můžete vybrat z pestré palety stylů, barev i provedení. Korpus z kvalitního LTD je v barvě wenge. Dveře jsou v barvě dub belfort. Součástí skříně jsou praktické zásuvky a zrcadla.


STANDARD 1s posuvnými dveřmi v moderním provedení. Vaší ložnici nebo předsíni. V době, kdy máme čím dál více oblečení a jiných věcí, jsou šatní skříně nutnou záležitostí.


Rohová šatní skříň ALEX v elegantním a praktickém provedení. Dodáváme v demontovaném stavu. Velká šatní skříň LUX s posuvnými dveřmi a zrcadlem nabízí díky své velikosti více úložného prostoru než běžné šatní skříně. Praktické a stylové otvírání zajistí jednoduchý přístup do všech částí úložného prostoru a zároveň umožňuje umístit skříň i do užších míst, kam by se šatník s klasickým otvíráním nevešel.


Tato praktická moderní skříň je vyrobená z odolného dřevěného fóliovaného materiálu. Uvnitř je skříň rozdělená svisle na dvě části, v každé najdete polici a šatní tyč. Snadno se otevírá a díky svým menším.


Praktická 3dvéřová skříň SEBA poskytuje dostatek úložného prostoru. Levé a střední křídlo dveří ukrývá spojený vnitřní prostor, který je vybaven dlouhou šatní tyčí a velkou horní policí. Vybírat můžete šatní skříně s posuvnými dveřmi či šatní skříně s otevíracími dveřmi nebo rohové šatní skříně, které velmi stylově zaplní místo v místnosti.


Pokud si potrpíte především na materiál, ze kterého jsou šatní skříně vyráběny, pak můžete vybírat šatní skříně z lamina , šatní skříně z masivu , šatní skříně z borovice.

Náš tip: Doporučujeme vybírat mezi vyššími skříněmi, které mají nad tyčí nebo policemi ještě prostor navíc. Tam pohodlně schováte například ložní prádl. Vnitřní uspořádání skříně tvoří jak policový systém, tak šatní s tyčí na ramínka. Máte pocit, že nemáte co na sebe?


Možná jen nemáte tu pravou šatní skříň. V šatní skříni s posuvnými dveřmi se dobře hledá, rohové šatní skříně zase šetří místo. Nebo potřebujete skříň s lichotivějším zrcadlem? A díky šatní skříni se zrcadlem se o tom můžete přesvědčit každý den.


Zrcadlo navíc dodá vaší ložnici prostornost a světlo. Stačí si jen vybrat tu pravou. Stylová a praktická šatní skříň nesmí chybět v žádné ložnici a když je k tomu ještě v opravdu moderním designu, bude kouskem, který Vám bude každý závidět. Třídvéřová šatní skříň z kolekce Arvin nabízí velké množství úložného prostoru a Vy tak konečně budete mít přehle kde se co nachází. Bude to velká revoluce až taková skříň bude vynalezena.


My ale doufáme, že vám prozatím bude stačit skříň Inova s posuvnými dveřmi , která je tak prostorná, protože má jak police, tak šatní tyč, takže do ní pověsíte nebo poskládáte velké množství módních vychytávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky