čtvrtek 30. června 2016

Konická kulma video

Má mäkký ochranný poťah, ktorý zabraňuje popáleniu rúk alebo. Unsubscribe from ROZBAĽMA? Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now.

Please try again later. Blow Dry Mistakes You May Be Making and HOW to Fix Them! Elektro pre kaderníkov - Kulmy - Kónické od Svet kaderníctva. Kónické kulmy na vlasy všetkých veľkostí na Vás čakajú v našej ponuke.


Vytvorte si dokonalé vlny s kulmami najrôznejších výrobcov a prevedenie. Profesionální loknovací kulma , která má luxusní keramický povrch s příměsí perel. Díky tomu dokáže vytvořit lesklé pevné lokny nebo sbíhající se vlny.


Pro ideální tvar loken má optimalizovaný kónický tvar.

Je připravena k práci během pouhých třiceti vteřin a po šedesáti minutách se automaticky vypne. Klasická, neboli klešťová, kulma má, jak už název napovídá, kleště, které uchytí pramen a vlasy se po délce na hlavici natočí. Díky kleštím se s kulmou snadno manipuluje a je vhodná i pro začátečníky. Klasická kulma je ideální na vlny po celé hlavě, které jsou pravidelné.


Na druhou stranu působí trochu. Horkovzdušná kulma , kulmofén. Neboli foukací kulma na vlasy (potkáte i název kulmo fén) je v podstatě kulatý kartáč, který je možné zapnout do elektřiny, hlavice se otáčí a zároveň vlasy vysouší. Vy tak zvládnete dva kroky v jednom.


Vlasy si nejen vysušíte, ale rovnou z nich vytvoříte krásný a nadýchaný účes. Konická kulma Philips má až stupňov teploty, čo je dôležité najmä pre jemné vlasy. Indikátor Curl Ready predchádza prehriatiu vlasov a samotná kónická kulma na vlasy tak dohliada na rovnomerne vytvorené lokne. Bohaté a jemné kučery so žiarivým leskom.


Najpredávanejšia kulma na vlasy. Jednoducho vytvoríš vlny ako od kaderníka. Keramický povrch s ligotom pravých perál zaručí lesklý a pevný účes.


Kónický tvar umožňuje vytvoriť dokonalé prstienky aj ľahké plážové vlny. Už za sekúnd je kónická kulma pripravená na použitie, šetrí tvoj čas.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vytvořte si dokonalé vlny s kulmami nejrůznějších výrobců a provedení.


Kulma na vlasy podľa priemeru. Z hladiska veľkosti kučier sú kulma na vlasy a jej priemer rozhodujúce. Pre vlny v podobe prstienkov vám postačí menší priemer, o prirodzenejšie kučery sa postará kulma na veľké vlny.


Ten je vhodný na krátke vlasy či na vytvorenie pravidelných a pevných kučier.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky