čtvrtek 9. června 2016

Dezinfekce ran

Stačí chvilka nepozornosti a drobná poranění jsou na světě. Nejrizikovějšími místy na našem těle, co se týče poranění, jsou ruce a chodidla. Ránu nejprve omyjte proudem čisté vody.


Desinfekce je velmi účinná, likviduje bakterie (včetně rezistentních kmenů MRSA a VRE), kvasinky, viry včetně HIV, ale i spory. Dezinfekce otevřených ran , desinfekce hnisající a krvácející rány. K ošetření nejrůznějších poranění kůže slouží přípravky s desinfekčním účinkem.


K dispozici jsou přípravky ve formě mastí, roztoků a sprejů. Při poranění nebo onemocnění kůže je zapotřebí udržovat ji čistou a zabránit mikrobiální kontaminaci s nežádoucími následky. Dezinfekční účinky vykazuje peroxid vodíku, který je ale nevhodný do otevřených ran.


Dezinfekce ran

Dále se používají přípravky s obsahem. Desinfekce a přípravky k hojení ran , ve formě, gelů, mastí, krýtí a jiných přípravků, naleznete na našich internetových stránkách Lékárna. Vzhledem k všeobecně známé mimořádné situaci, a v souvislosti s pandemií koronaviru, Vás žádáme o pochopení v omezení vybraného sortimentu (ochranné prostředky, dezinfekce a další).


Většina dalšího zboží je nadále připravena a maximálně se snažíme, o co nejrychlejší vyřizování všech Vašich objednávek. Nabízíme kvalitní francouzské dezinfekce otevřených ran značky STÉRIDINE. Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s. Prodej dezinfekčních prostředků. Komplexní program zahrnuje: dezinfekci rukou a kůže, péči o pokožku, dezinfekci ploch a nástrojů, aplikační pomůcky. Jod i płyn Lugola doustnie.


Dezinfekce ran

Uważaj, by sobie nie zaszkodzić! Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu.


Některý ze širokého výběru dezinfekčních přípravků by neměl chybět v žádné lékárničce. Vyhledávání dezinfekce ran Aqvitox-D roztok s rozprašovačem 5ml Aqvitox-D je superoxidovaný, netoxický a nedráždivý roztok pro ošetření akutních a chronických ran , popálenin a odřenin. S více než 4produkty pro dezinfekci se řadíme k evropské špičce v oblasti dezinfekce , čištění a péče o pokožku. Naše značka Sterillium se během let existence stala synonymem moderní dezinfekce rukou.


Dezinfekce ran

Dezinfekční přípravky zabrání vzniku mikrobiální (tj. bakteriální, virové či parazitární) infekce v místě poranění. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rychle odstraňuje nepříjemný zápach ran.


Rány by měly být nejprve. AlfaSilver je minerální prášek bílé barvy ve spreji s tříprocentním obsahem ionizovaného stříbra k bezbolestnému ošetření akutních a chronických ran. Udržuje okolní prostředí čisté, což napomáhá.


Dezinfekce ran

Braun je přední celosvětový výrobce zdravotnických prostředků a technologií. Většina dezinfekčních přípravků se nachází ve formě spreje a poskytují tak jednoduchou aplikaci. Při výběru dezinfekce myslíme vždy na to, pro koho bude, protože některé přípravky nejsou vhodné pro nejmenší děti a přípravky obsahující jód nejsou vhodné pro osoby, které se léčí se štítnou žlázou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky