čtvrtek 30. června 2016

Gastro plech na pizzu

Za tepla válcovaný plec s troudem upraveným povrchem. Není nerezový, povrch však dává částečnou ochranu. Lze na něm péct pizzu i koláče. Potřebujete do vaší restaurace, baru, cukrárny či jiné gastro provozovny kvalitní profi gastro vybavení? Právě pro vás jsme připravili speciální akci, díky které nyní můžete na vybrané gastro vybavení ušetřit.


Stačí, když v košíku zadáte kód slevového kupónu AKCEMIXa sleva je vaše.

Profesionální hranaté plechy na pizzu z modré oceli a vysokým lemem mm. Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Plech na pizzu hluboký. Je vhodný také na mraženou pizzu.


Zespoda vlisované nožičky. Nelze mýt v myčce na nádobí. Vyberte si z různých rozměrů plechů. Nabízíme různé velikosti.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. GastroPomůcky, Stránka 2. Po umytí natřít tukem ! Vozíky na gastro nádoby. Okrúhly plech na pizzu (2cm) Okrúhly plech na výrobu okrúhlej pizze o priemere 2centimetra. CENA BEZ DPH V EXTERNOM SKLADE. Stojan pre pizza plechov, 2x 375.


Tento plech je určen pro profesionální pečení pizzy a jiných pekařských výrobků. Udaný průměr plechu na pizzu je výsledný průměr pizzy. Nedoporučuje se dávat do myčky a po umytí je dobré natřít tukem. Nie je nerezový, povrch však dáva čiastočnú ochranu.


Takmer nemožno prehriať. Možno na ňom piecť pizzu i koláče. Ponúkame viac rozmerov. DOPRAVA OD 12- € ZADARMO KONTAKT INFORMACIE PRE VÁS. Tento špičkový plech na pizzu je určen pro profesionální pečení pizzy a jiných pekařských výrobků.


Nepoužívat v myčkách a po použití natřít tukem. Arktic Bartscher Bredeco chafing chladící skříň chladící stůl chladící vitrína Elektrická fritéza elektrický gril na kebab Fritéza GN-nádoba gril na kebab Hendi hrnec vysoký kontaktní gril konvektomat konvekční trouba Kulatý plech na pizzu Maxima mlýnek na maso mrazící skříň myčka na nádobí nářezový stroj.

Potažený dvojitým nepřilaným povrchem. Vhodný také na mraženou pizzu. Síta na pizzu pro lepší cirkulaci vzduchu během pečení pizzy. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Pozor: Po skončení práce plechy dôkladne umyť a namastiť!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky