středa 8. června 2016

Ručníky ikea

Ručník je jen na jednu věc, ne? Měkké osušky vás mají jemně otřít, ale zároveň dodávají vaší koupelně styl (a možná vám i každý den vykouzlí úsměv na rtech). Podívejte se na naše ručníky nejrůznějších rozměrů a stylů od jednobarevných až po vzorované.


Dopřejte si příjemný zážitek ještě po koupeli či sprše. Díky našim měkkým, vysoce savým ručníkům můžete v hýčkání pokračovat, i když už vypneete vodu.

Najděte si takové, jež dodají vaší koupelně na stylovosti. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Vybírejte z naší nabídky.


A pokud chcete celou sladěnou sadu, nabízíme různé velikosti. Chcete si dopřát požitkářské hýčkání? Zabalte se po koupeli nebo po sprše do jedné z našich velkých, měkkých osušek.


Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit?

Prohlédněte si různé barvy a vzory a najděte si tu, která se vám líbí. Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Informace o koronaviru a provozu IKEA.


Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Naše ručníky jsou rozděleny do tří kategorií: BASIC, PLUS a GOL abyste snáze nalezli ručník vyhovující vašim potřebám. Po příjemné koupeli či sprše je důležité se dobře osušit a to můžete učinit našimi kvalitními osuškami a ručníky. V nabídce máme též kvalitní licencované dětské osušky s pohádkovými motivy, které potěší každé dítě.


Obchodí řetězec IKEA nabízí, mimo jiné, spoustu doplňků do Vaší domácnosti. V tomto ohledu nezapomíná ani na koupelnu. Pokud hledáte nějaké kvalitní ručníky za rozumnou cenu, pak jste zde správně. Kvalitní ručníky za skvělou cenu seženete na e-shopu KIKA. Jsou heboučké a potěší i snadnou údržbou.


Vše pro vaši koupelnu na jednom místě. Proč nakupovat právě u nás? Froté ručníky , osušky i vše ostatní prodáváme trvale nízké ceny.


Nabízíme zajímavé množstevní slevy, nárok na ně vzniká automaticky.

Pro stálé zákazníky máme připraveny věrnostní slevové programy. Bambusové a froté ručníky. Nabízíme levné froté ručníky v zajímavých barvách pro nejrůznější účely.


Díky zajímavé ceně nacházejí uplatnění nejčastěji v hotelích, ubytovnách, kadeřnictví, ale také se hodí k vyšití loga firmy a jiné marketingové účely. Právě tady na vás čekají hřejivé a měkké froté ručníky v četných barevných provedeních, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Každý ručník je vyrobený z česaných přízí a zajišťuje perfektní měkkost a savost.


Kouzlo změny čas od času láká každého z nás. Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu.


Objevte vysoce savé a hebké ručníky s dlouhou životností. Omotejte se kvalitními bavlněnými froté ručníky nebo ručníky z bambusového vlákna! Nevíte, který materiál bude pro vaše potřeby ideální nebo si nejste jisti jejich údržbou?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky