pondělí 27. června 2016

Vánoční ubrusy kulaté

Kuchyně a jídelna Kuchyňský textil Ubrusy Odebrat filtry. Proto jsme pro Vás připravili jedinečnou nabídku vánočních ubrusů a to na hranaté, kulaté nebo na oválné stoly. Ubrusy s teflonovou úpravou se k použití hodí jak do domácností, tak i do restauračních podniků. Jejich údržba je velice snadná a rychlá.


K očištění postačí vlhký hadřík. Po rozkliknutí vámi vybraného produktu si můžete vybrat rozměry, mezi nimiž najdete mimo jiné i teflonové ubrusy kulaté a oválné. Buďte na něj připraveni i letos anebo možná i maličko víc.


Vánoční speciál: Rady, nápady a DIY tipy. Kulaté ubrusy Hledáte k Vašemu kulatému stolu nový ubrus? V naší nabídce kulatých ubrusů naleznete ubrusy o průměru Ø - 2cm.


Nabízíme jak jednobarevné bavlněné kulaté ubrusy , tak také dekorační se vzorem či s teflonovou vrstvou. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání.


Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Ubrusy , utěrky, prostírání… Pořídíte je za pár korun, ale s jejich pomocí svou kuchyň doladíte do posledního detailu. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá.


Vítáme Vás v našem internetovém obchodu Moderní ubrusy. Kvalitně ušitý ubrus nabízíme na stoly kuchyňské, konferenční, kancelářské a zahradní. Každoroční období plné svítících dekorací, vánočních ozdob a svíček je tady. V nabídce máme také kulaté ubrusy na stůl, velikonoční a vánoční ubrusy. Jednobarevný bavlněný ubrus perfektně doplní jakoukoli hodovní tabuli.


Kdybyste chtěli ozvláštnit jednobarevný obyčejný ubrus, jako dekorace vám poslouží vyšívaný ubrus, prostírání nebo dečka. Na kulatý stůl patří vhodný ubrus společně s prostíráním. Správně stůl „obléct“ vyžaduje estetické cítění. Ubrus dokáže jídelní kout patřičně ozdobit, zároveň brání ušpinění stolu. Kulatý ubrus se dá sehnat ve spoustě variantách, prostírání na takovýto stůl rovněž.


Vánoce se neobejdou bez hostiny na krásně prostřeném stole. Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru. V nabídce naleznete vánoční ubrusy s vánočními motivy od malých ubrusů pod nádobí až po velké ubrusy na celý stůl.


Prostírání, ubrusy , ubrousky Chcete-li si společné stolování s rodinou či přáteli pořádně vychutnat, neměli byste zapomínat na prostřený stůl. Ubrusy na stoly mohou být vyráběny jak z klasických látek tak i ze speciálních vodoodpudivých materiálů. Některé ubrusy na stoly disponují i speciální úpravou, která zabraňuje jejich ušpinění. NOVÉ vánoční látky a ubrusy jsou již přidány. Najdete je zde nebo ve Vzorníku látek vlevo!


Ušijeme Vám ubrus na míru do dnů! Různé kombinace najdete ve fotogalerii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky