úterý 28. června 2016

Kanystr 5l

Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal. Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Momentálně nedostupné - o naskladnění Vás budeme informovat.


Kanystr 5l

Nebo jste ten typ člověka, který chce být připraven na každou situaci? Kanystr kovový 5L GEKO. Naše cena 1Kč (EUR) skladem. Vzhledem k možnosti složení za pomoci žebrovaného systému je kanystr velice skladný a vhodný na cestování a turistiku. ORIGINALITY Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.


Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr.


Kanystr 5l

V případě, že se ocitnete „na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr , stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. Včetně nalévacího hrdla. Hmotnost kg - 30-24-3. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet.


Plastový kanystr s kohoutkem. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Pak určitě využijete tento velmi kvalitní kovový kanystr speciálně určený na pohonné hmoty.


Kanystr 5l

Auto - 5l kanystr bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


S odvzdušňovacím ventilem pro pohodlnější a rych. Robustní kanystr Eda Jerrycan 5l je výborný jako rezervoár pitné vody pro pobyty v kempu nebo na festivalech s přáteli a rodinou. Velmi pevný a robustní kanystr Jerrycan 5l od firmy Eda je výbornou volbou jako rezervoár vody pro pobyty v kempu či na festivale.


Nádoba se silnými stěnami je. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže.


Je opatřena rukojetí k uchopení a nálevkou. Určeno pro palivo, oleje a vodu. L kanystr NEVADA - červený. Kč za kus 2) kanystr (láhev) obsah 2l s víčkem.


Kanystr 5l

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodám starý plechový kanystr na 5l. Pořád v něm něco je ale cedulka se nedá přečíst.


Neteče ani při položení. Původní barva oloupaná viz foto. Rokytnice nad Jizerou - Praha. Vážení zákazníci, s ohledem na zvýšené riziko přenosu nového koronaviru COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky