středa 9. prosince 2020

Vodovodní baterie vanová

Vodovodní baterie vanová

Kupte si kvalitní vanovou baterii, která dlouho vydrží. Praktické vanové baterie se sprchou, elegantní podomítkové, nástěnné, stojánkové na okraj vany. Nejpoužívanější jsou s roztečí 100mm nebo 150mm. K dostání i retro vodovodní kohoutkové baterie.


Naše vodovodní baterie vyrábíme z vysoce jakostní mosazi, jejíž povrch tvoří dostatečně silná vrstva chromu, která zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost. Praxí vyzkoušené ergonomické pákové baterie nabízejí příjemné a snadné ovládání. Vanové baterie nabízíme ve třech základních provedeních: nástěnné vanové baterie , stojánkové vanové baterie a dnes velmi oblíbené vanové podomítkové baterie. Pro luxusní a prostorné koupelny, kde je instalována volně stojící vana do prostoru, nabízíme i designové stojánkové vanové baterie pro instalaci na podlahu.


Tuto baterii lze kombinovat s umyvadlovými a sprchovými bateriemi ze série COLORADO SLEZÁK - RAV. Většinou je k celé serii koupelnových baterií i vanová baterie. Vodovodní baterie vanová , nástěnná, se sprchou a pevným držákem, Rav-Slezák. Vanová baterie může být i podomítková.


Vodovodní baterie vanová

U podomítkové vanové baterie pak dochází k napouštění vany přepadem. Pokud vám překáží ve vaší vaně vanová baterie , tak díky podomítkové vanové baterii se tohoto nepohodlí zbavíte. Baterie se snažte sladit s ostatními zařizovacími prvky jako je umyvadlo, vana, sprchový kout, koupelnový nábytek a mít tak vytvořený harmonii ve své koupelně.


Bezkonkurenční výběr a servis tradiční české značky. Pro baterie je v první řadě důležité, aby stoprocentně plnily svou funkci dle požadavků uživatele. Další důležitou věcí je vhodně zvolený design, který se podílí na celkovém dojmu každé koupelny. Vanové vodovodní baterie koupit o objednat u OBI.


Vodovodní baterie vanová

Internetový obchod Praha vodovodní baterie do koupelny a kuchyně. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vana bez vanové baterie by nás asi rychle přestala bavit. A přitom ke spokojenosti je jen krůček. Udělejte si příjemný rituál už ze samotného napouštění vany.


Vyberte si z široké nabídky a vanová baterie vám bude sloužit na dlouhá léta. K té pravé požitkářské atmosféře přispěje i takový detail, jako je vanová baterie. Jen si představte, jak necháte téct tak akorát teplou vodu z bronzového kohoutku nebo třeba z originální designové.


Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Více informací - Koronavirus. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uživate.


MORAVA RETRO - rozteč 1mm tato baterie je vybavena. V e-shopu najdete vodovodní baterie pákové, kohoutkové, samouzavírací i senzorové. Vanové koupelnové vodovodní baterie pákové i kohoutkové včetně příslušenství a náhradních dílů. Stojánkové vanové baterie se instalují do okraje vany a představují velmi efektivní a elegantní řešení koupelnových baterií. Dodáváme vanové stojánkové baterie se sprchou a hadicí, za jednu cenu máte tedy celý komplet.


VODOVODNÍ BATERIE A DOPLŇKY. Zde naleznete vodovodní baterie klasické i designové, do dřezu, umyvadla, vany i bidetu, termostatické. Součástí baterie je povrchová úprava GROHE StarLight, díky které je sada mimořádně snadno udržovatelná a představuje středobod každé koupelny. Doporučujeme kombinovat se sprchovými sety Tempesta.


Tato vanová baterie disponuje přepínačem, který umožňuje plynule přepínat mezi napouštěním vany a sprchou. S - objednejte na koupelnyvenus. S a další produkty u nás nakoupíte za velmi příznivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky