pátek 2. dubna 2021

Zdravá láhev víčko

Zdravá láhev víčko

ZDRAVÁ Lahev - náhradní víčko barevné. Balenie obsahuje viečko, zátku a tesniaci O krúžok. Nové 2K víčko : vyrobeno ze dvou zdravotně nezávadných materiálů, lepší úchop a snadnější otevírání. Láhev 5l je v bílém provedení, víčko je če.


Zdravá láhev víčko

Komplet obsahuje víčko , zátku a těsnící O kroužek. Dle současné legislativy EU u bylinek a bylinných produktů nesmíme uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin - byť se ony bylinky používají stovky let a pomohly miliónům lidí. Víčko na oblíbenou zdravou láhev nové generace.


Kompletní víčko včetně zátky jednoduše vyměníte za nové. Pomůže odlišit láhev a získáte zcela nový design! Zdravá láhev náhradní kompletní víčko.


Zdravá láhev víčko

Díky tomuto náhradnímu dílu prodloužíte životnost vaší Zdravé lahve. Barva víčka černá, zátka reflexní žlutá. Důležité je nechat lahev řádně vyschnout. Zdravou lahev důkladněji vyčistíte, pokud ji rozeberete na jednotlivé komponenty ( víčko , zátku, těsnění). Je-li víčko značně opotřebené nebo zátka zdeformovaná od dětských zoubků, můžete je vyměnit.


Zátku, hubici, kompletní víčko i těsnění koupíte samostatně. V současné době se jedná o nejlepší výrobek na trhu mezi lahvemi na pití pro děti i dospělé. Zdravé lahve společnosti Ramp;B Mědílek splňují nejvyšší požadavky při atestech na nezávadnost lahví. Náhradní víčko se zátkou ke Zdravé lahvi.


Značka má více jak pětadvacetiletou tradici a dodává výrobky nejen na český, ale i na zahraniční trh. V případě ztráty nebo opotřebení víčka si můžete pořídit toto náhradní víčko. Obsahuje víčko , zátku a těsnící „O“ kroužek. RB ochranná krytka víčka zdravé láhve. Krytka floppy umožní barevně rozlišit láhev.


Zcela flexibilní se speciálně zdvojeným uchycením. To pro přípa že ostré dětské zoubky zdeformují zátku natolik, že. Láhev s objemem 7l a 0l využijí větší děti a dospělí.


Lahvička s objemem 5l. Pro koho je láhev určena? Praktické vlastnosti ocení i sportovci. Jako jediná na trhu vyrobena z unikátního medicínského typu polypropylenu.


Tato láhev je transparentní (průhledná), díky tomu můžete mít pitný režim neustále pod dohledem. Barvu uveďte do poznámky v objednávce. Vhodné pro všechny velikosti lahví RaB, lze barevně kombinovat.


Zdravá láhev víčko

Vyrobena je z materiálu speciálně. Bez ftalátů, změkčovadel, BPA. Dlouhá životnost i díky náhradním komponentům. Možnost vyvařovat při 100°C, mýt v myčce nádobí, ohřívat v mikrovlnné troubě.


Hravý design těchto lahví jistě pobaví nejednu princeznu či rytíře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky